lørdag 18. juni 2011

Sommerkjøkken


Det veksler mellom lyserosa og blått på kjøkkenet. Jeg er så glad i begge fargene at jeg klarer ikke å bestemme meg. Akkurat nå er det blått som gjelder. Det er en herlig kontrast til det hvite. Sommerlig og vakker.


I hyllen står lys, glass og mugger klar til bruk. Alt som er til pynt på kjøkkenet brukes i det daglige. At mye av det  er gammelt og mange av tingene er kjøpt på loppis og antikkbutikker bryr jeg meg ikke om.


Jeg samler på kremfarget porselen både nytt og gammelt.  Da er det så lett å kombinere når man skal dekke fine bord enten til oss selv eller når det dukker opp gjester.


Dagen i dag har vært helt fantastisk! Jeg har endelig fått kosa meg skikkelig ute på terrassen.Hagemøblene er på plass og jeg har fått fiksa til der ute. Nå er det en sann glede å kunne sitte ute å bare nyte sommeren. LIVET ER HERLIG!


11 kommentarer:

 1. Et koselig sommerkjøkken....og en nydelig samling mugger!
  Dååååner jo av dette blå og hvite jeg :o)

  ha en fin helg Elin

  SvarSlett
 2. Kjenner at jeg er bare bittelittegrann misunnelig på den blåblomstrete mugga... ;-)

  Nyt dagen, her har ungene bada i vannsprederen! :-)

  SvarSlett
 3. Koselig sommerkjøkken.. blått er jo så fint sammen med hvit.
  Kos dere med uteplassen.
  klem

  SvarSlett
 4. Nydelig kjøkken som rommer masse fint :-)) Flotte mugger, og ja- lyseblått er lekkert ! Kos deg videre med helg !

  SvarSlett
 5. ja häärliga sommar ..den ska man njuta utav ...vilket fint skåp du visar ...kul att byta färg efter humör ..blått är gulligt ! ha en skön lördagkväll ! kram jeanette.kallebodalantliv

  SvarSlett
 6. Åååhhh så fint det ble, Elin! Kjempefine dekorative ting du har i hyllene. Blått og hvitt er veldig pent sammen, det synes jeg og...og så er det jo gøy å bytte farger.

  Fortsatt fin helg til deg, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 7. Så luftig og lekkert du har innredet! Skikkelig sommerlig:)

  Klem;)

  SvarSlett
 8. Koselige bilder av ett flott kjøkken. Helt enig med deg - blått er en nydelig farge. Litt dilla på den selv ;o)

  Ønsker deg en nydelig lørdagskveld.

  SvarSlett
 9. For en koslig blogg du har. Her kommer jeg tilbake å ser flere ganger. Kjempe fint med blått på kjøkkenet. ha en fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder Duracell! Jeg synes det er betryggende å vite at det er flere som slites mellom farger etc ! Jeg har iallefall store problemer med slikt og viser all min respekt til de mennesker som stadig er tro mot sin stil og farger .....( med unntak åff cårse!! )

  Tusen takk for herlig hilsen på bloggen her om dagen . Vettu , den satte jeg så pris på at jeg ble helt rørt. Tusen takk .

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)