lørdag 14. mai 2011

Da er jeg tilbake...


Da er jeg hjemme igjen og klar for resten av forberedelsene til bursdagsfeiring i kveld. Jeg er glad jeg har en  kjapp svigerfar og jeg er glad jeg har en slik bestemt svigermor.
Da uhellet var ute i dag tidlig, var beskjeden fra svigermor " HOLD DEG I RO, SVIGERFAR KOMMER!" Grunnen for ar jeg nå sitter med strips og bandasje på pekefingeren skyldes en stor glass bolle som gikk i knas mellom hendene mine. Når alt hadde roet seg og jeg var på en måte lappet sammen igjen oppdaget vi at det ikke bare var et kutt men to!
(ja ja det er jo ikke så lett å se når det meste var rødt og jeg konsentrerte meg om å holde hud delene sammen og ikke svime av )  
Nå er jeg klar for å bake cupcakes og ordne resten av maten. Er litt spent på cupcake-bakingen, for slike har jeg ikke laget  før. Men en gang må jo være den første...


Bordet går i lime, hvitt, turkis og rosa. Jeg valgte limegrønne tallerkener rett og slett for det var kun limegrønne jeg klarte å få fatt i et slik stort antall. Friske og fine farger til en 14 åring.

Ha en flott lørdag :O)

10 kommentarer:

 1. Håper bakingen går bra til tross for skadet finger! Farlig når disse glassbollene angriper helt plutselig ;) Ha en fin kveld og kos deg!

  SvarSlett
 2. lycka till med bakningen ! cup cakes är goda...fint som du har dukat ...ha en bra kväll ..kram jeanette.kallebodalantliv

  SvarSlett
 3. Hei Elin!

  AU DA!!! Det så IKKE godt ut på bilde under her :S
  Du er jammen ei sprek dame som baker videre etter legevaktbesøket;)

  Herlig pyntet bord!:)

  Ha en fin kveld og god bedring -
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 4. Heisann
  Det sommerhuset dere skal leie tror jeg jammen jeg har kjørt forbi og sagt, Gud å fint. Vi er nemlig i hjørring hver påske og hvis du vil ha tips er det bare å si fra. Gå inn på bloggen min og se under ferie, der er det masse innlegg.

  SvarSlett
 5. Nå så jeg at datteren din rir, da kan hun glede seg for det ligger en rideskole og flere staller rett ved huset dere skal leie.

  SvarSlett
 6. au au, det så vondt ut.
  Jeg trodde først du laget til konfirmasjonsfest da jeg så det hyggelige bordet du hadde dekket.

  SvarSlett
 7. Flott og friskt!!
  Perfekt for en teenage fest!
  god bedring med fingen....så uheldig da!!

  SvarSlett
 8. Bra gjort å få til alt på tross av den fingern! :) Håper festen blir en suksess! Hilsen en stor fan av dine estetiske evner :)

  SvarSlett
 9. Huff da, det var nok ikke godt nei!
  Men flott du fikk hjelp;)
  Så fint du har dekket på, er så fint med slike freshe farger ♥

  Håper cupcakesene og festen ble super!

  Klem Line

  SvarSlett
 10. Så bra du fikk stripset fingeren : )!!
  Bordet ble utrulig fint!! Regner med de fikk det gøy!!
  Klem Tove

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)