fredag 15. april 2011

Bolleklipp...


Husfreden min har levd en stund og siden jeg ser på meg selv som en plantemorder så feirer vi  ( jeg og husfreden )jubileum. At den lever enda er jo et under i seg selv men at den faktisk vokser, det er slik et stor under at jeg skjønner det ikke selv engang. I dag måtte den rett og slett til frisøren!
Panneluggen hadde vokst slik at den tok ned til foten på urnen. Så nå har den rett og slett fått seg en real bolleklipp.

 Påskeferien nærmer seg og den er bare noen timer borte. Jeg startet pyntingen i går med innkjøp av tulipaner ( 2 for 69 hvis du er medlem i Coop), byttet ut hvite lys med vårlige farger og egg. Jeg hamstret egg i går. Det har nemlig hent et par ganger at jeg har kommet på i siste liten å kjøpe egg til påske og de eneste eggene vi har hatt på frokostbordet resten av påsken har vært fra Freia. De smaker ikke like godt sammen med Bacon. Men nå har jeg hamstret. Det blir mye egg på prinsessefamilien denne påsken.


For å få plass til kartongene har jeg måtte stille ut noen av eggene til pynt. Mannen legger jo ikke merke til slike ting men du verden jeg fikk hakeslepp da leieboeren var innom en tur i går å spurte om jeg hadde pyntet til påske. Akkurat det gjorde slik at han nesten burde fått en månedsleie gratis. he he

Siste innspurt, tenk på meg kl: 15 for da hopper jeg bortover sykkelstien, plystrende på "påskemorgen slukker sorgen"

Tudeluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

12 kommentarer:

 1. Godmorgen kære prinsesse.

  Jeg kan godt lide idén med, at du har dekoreret med æg og tallerkner i din etagere. Det er smukt :-)

  Hav en dejlig dag
  Klem

  SvarSlett
 2. God morgen;)

  Nydelige bilder:) Å grattis med husfreden som overlever og tom. må til frisøren;)

  Ønsker deg en herlig vårhelg!

  Klemmer Malin

  SvarSlett
 3. hallo hallo...
  Ikke lett å få til husfred, nei... flink du!
  pent med egg på fat...
  ønsker deg en riktig god start på påskeferien og håper du får mange gode fridager ;-)
  Har lagt meg til som følger nå....tar litt tid ,-))
  klem Tove i dronninghuset

  SvarSlett
 4. Husfreder kan være underlig hardføre og holde lenge, lenge, men så plutselig en dag uten noensom helst påviselig grunn bare sier de takk for seg. Trekker sitt siste sukk liksom.

  Nå er det en del år siden jeg hadde husfred sist, men da guttene mine var små hadde jeg alltid en husfed på salongbordet.

  Bolleklippen var svært vellykkket, kanskje du burde blitt husfredfrisør. ;)

  God påake til deg, her blir det Vossajazz i helgen, så jobb noen dager, men så er det påskefri her også.

  SvarSlett
 5. hei på deg.
  så fint du har pyntet til påske,
  ja det blir endel mat med egg her å i påsken, koselig det,
  herlig at mannen så det da, det varmer det.
  ønsker deg en fin innspurt,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Så finnes det altså flere av oss der ute!....plantemordere mener jeg! For meg er det også et under hver gang en plante overlever lenger enn 14 dager innenfor døra hos meg...og jeg har ALDR kommet så langt at jeg har vært nødt til å gi husfreden bolleklipp!!! Den har alltid avgått ved døden lenge før "panneluggen" har tatt overhånd! Men jeg liker bolleklippen din jeg! ;)
  Også liker jeg "egge-arrangementet" ditt! Vakkert!

  Dessuten stemmer jeg definitivt FOR at leieboeren får en gratismåned for sine "påskepyntet-hus-observasjoner". Han må være en sjelden utgave av arten! ;))

  Ha en riktig god helg!
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 7. Hehe, du skriver så herlig!

  Egg er jo en VIKTIG del av påskefrokosten ;)

  Ønsker deg en super dag, helg og påske!

  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 8. Flott bolleklipp og eggearrangementet ser jo virkelig ut som påskepynt:) Heldigvis har vi høns, og er har mer enn nok egg både til oss selv og til venner og familie. Ønsker deg en fin påske, selv skal jeg jobbe litt og ha litt fri (hele 4 dager;) klem fra meg

  SvarSlett
 9. Hei Elin.
  Ønsker deg og dine en god påske. Ta vare på deg selv.
  Klem fra Elin :-)

  SvarSlett
 10. Heisann!!
  Så fine bilder du viser! Elsker etasjefatet ditt(hvor har du kjøpt det?). Her i huset er det også slik; Livymannen er serdeles dårlig på å se når det er pyntet(til jul ser han det når juletreet er tatt inn ;-))

  Ønsker deg en riktig god helg og Påske! Klem fra Livy

  SvarSlett
 11. Ønsker deg og din famileie en superduper fin påske ELIN! Takker deg for alle flotte og inspirerende innlegg:) Egg på fat gjorde susen! Klem

  SvarSlett
 12. Huff, jeg som aldri har hatt en husfred så lenge at jeg har måtte stusse den en gang... Det gjelder vel egentlig alle planter når jeg tenker meg om;-)

  Tror jeg må være tidlig ute og kjøpe egg jeg også, sjokolade(egg) og røykalaks er vel ikke det jeg ser på som top ti til frokost. Tar med meg inspirasjon herfra og pynter til påske med egg på etasjefat:)

  Ha en god helg,
  klem Hanne

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)