torsdag 8. juli 2010

Soverommet vårt...


I dag tenkte jeg å vise dere et av soverommene i huset. Vårt soverom. Dette ble malt grått i 2005 og jeg har aldri angret et sekund på den fargen. Denne fargen skal toalettet som jeg holder på å pusse opp males i. En nydelig gråfarge. Ikke for varm men heller ikke for kald

Madonnaen på veggen kjøpte jeg i 2006 like utenfor Randers i Danmark,  hos Jeanne d arc living.
I vinter kjøpte vi nye møbler til soverommet. Jeg digger IKEA sine Liatorp møbler og har det meste i denne serien. Denne doble kommoden rommet mye, er fantastisk og se på men du og du for et arbeid å sette sammen.
Skiltet HOME SWEET HOME laget jeg selv ( link her) og det nye sengteppet mitt ble kjøpt på Princess tidligere denne uken.

Speile er et bruktfunn. I flere måneder har det ligget på vent for jeg hadde ikke noe passende sted å henge det men etter å ha tatt den svarte speilen ned og jeg vil ha speile på soverommet, så var dette perfekt.
Da jeg fant speilen var den gullfarget men med litt hvitmaling og litt tålmodighet  ( mye krinkler og kroker å male) så ble den slik jeg ville ha den.Gardinene har jeg sydd selv. Enkle hvite lange gardiner. Ikke vanskelig i det hele tatt.  Puten som ligger på sengen er også et bruktfunn mens Jesus bilde er arv fra familien.
Lampene er fra IKEA . De er jeg super fornøyd med for de gir en motvekt til alt det søte og feminine.
Liker å blande røft med det søtt. Og så bor det jo tross alt en mann opp dette her ;o)Jepp jepp her skinner sola og jeg har egentlig alt for mye å gjør.
Men en god ting er at jeg HAR INGEN SKITNE KLÆR I HUSET! 

I dag blir det å skaffe pass til miniprinsessa .Vi planlegger å dra utenlands senere i sommer men har ikke helt bestemt oss for hvor.
Vi har vært inne på tanken om Hellas, Roma og da Vatikanet. Men vi er veldig i tvil for det er jo så mye flott å se. Vi har satt et krav. Hotellet skal ha badebasseng. ( vi er foreldre til et barn som elsker vann).
Noen som har noen gode tips om flotte reisemål som ikke bare er paraplydrink ferie for det gidder ikke jeg. Jeg vil se ting og oppleve ting.

Nei nå må jeg vekke to tenåringer som antageligvis kunne hatt sovet bort hele dagen...

Ha en fin fin dag alle sammen.

Tjolahopp tjolahei

28 kommentarer:

 1. Herlig og friskt soverom. Så flink du er og for en smak. Ha en flott dag. :)Klem.

  SvarSlett
 2. Kjempefint soverom!! Delikat!

  SvarSlett
 3. Lekkert soverom, Elin!! Helt etter min smak!! :)

  Ja skuvseng er bare fantastisk! Gleder meg til å få den på plass :)

  Ha en flott dag!
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Vi var en uke i Lisboa i fjor sommer. Bodde på et relativt sentralt 5 stjernershotell med badebasseng på taket. Utrolig flott!! Har skrevet om hotellet i dette innlegget: http://pinkladyandthepolkadots.blogspot.com/search?q=lisboa

  Mye fint å se, men uten at det blir så mye å rekke over som i Roma. To flotte store kjøpesenter utenfor byen.

  Når man bor i Lisboa så kan man også reise på stranden. For meg var det i alle fall en fantastisk kombinasjon av storbyferie og solferie:)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 5. Hyggeligt soveværelse I har! Der strømmer masser af lys og sol ind, kan man se og der er orden i sagerne (ellers ville man jo heller ikke fotografere det, hi-hi!) kommoden fra Ikea er vældig praktisk i den forbindelse!

  Nyd sommerens ture og udflugter!

  Klem Helle

  SvarSlett
 6. Så flott! Lekkert speil!

  Ha en fin dag ;o)

  SvarSlett
 7. Flott soverom. Har så lyst å pusse opp vårt, men i sommar vert det hovudvekt på å rydde gammalt skrot, så får vi sjå om soverommet får seg ein makeover i løpet av hausten.

  Vi var i Paris for eit par år sidan, og bodde på eit herleg hotell. Det var ikkje heilt sentralt, men det var badebasseng på hotellet, og badeland rett ved. Hotellet heitte Pullmann Paris Rive Gauche, og ligg 6 km frå "city center". Nettsida til hotellet under:

  http://www.pullmanhotels.com/gb/hotel-0572-pullman-paris-rive-gauche/index.shtml

  SvarSlett
 8. Nydelig soverom vennen!
  Likte veldig godt fargen, rommet virket svalt og deilig.
  Jeg fant ett maken speil som ditt på loppis i gull, men kjøpte det ikke. Det har jeg angret på etterpå og når jeg så ditt, angrer jeg ikke mindre;)

  Ha en fin dag, her bøtter regnet ned, men det er bra for hagen trenger vann og inne trengs det støvsuger og vaskebøtte.
  Tudelu!!!

  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 9. Nydelig soverom Elin - så lyst og lett!!! Er nok ikke noe problem å sove godt og ha herlige drømmer når man kan hvile hodet på puta i dette rommet :o) Gråfargen på veggene likte jeg veldig godt - har du en fargekode eller???

  Nyt sommeren videre kjære du!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 10. Så koselig og innbydende soverom dere har;) Og er helt enig, den gråfargen var bare lekker! Vet du hva fargekoden til den er?
  Ha en strålende dag, klem

  SvarSlett
 11. Lyst og delikat soveværelse!
  Nydelig madonna og koselig gammelt Jesusbilde hører med.
  Her sover dere nok godt ja...

  Klem Beth...

  SvarSlett
 12. Så flott!! Me har akkurat samme form på soverommet- med skråtak- og eg syns det er så vanskelig å innrede det!
  Har lyst på sengehimmel- men det går ikkje så bra ;)
  Men du hadde det jo nydelig:)

  Klem

  SvarSlett
 13. Hei, og TUSEN TAKK for hyggelig kommentar på bloggen min!!!

  Måtte nesten felle en tåre jeg.

  Tar en liten bloggpause nå, da vi skal ut i båten. Og jeg er ikke så fancy at jeg har mobilt bredbånd (drømme, drømme) Lover imidlertid å ta masse bilder i løpet av ferien i vår vakre skjærgård. Og disse lover jeg å legge ut så fort jeg er tilbake.

  HA EN STRÅLENDE SOMMER OG GOD TUR TIL SVERIGE!!!

  Hilsen
  Marianne

  SvarSlett
 14. Så nydelig soverom. Jeg likte alt.

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 15. Så deilig soverom dere har, og så flott med gråfarge i dus med det hvite!!
  Jeg anbefaler Barcelona, en fantastisk by med mye arkitektur og flotte kunstverk av noen bygninger, og stranden rett i byen, men hvis du virkelig vil reise til en spennende storby, så anbefaler jeg Beijing:))Masse å se, og et eldorado for shoppere:)) Har selv vært der mange ganger, så kan du ta juleshoppingen med det samme, så er det gjort:))))))
  Klem

  SvarSlett
 16. Vilket fint sovrum, där sover man gott kan jag tro och den madonnan var verkligen vacker!

  Ha det så mysigt i Lysekil med sol, salta bad och mycket gott kallt rosévin: ) Mari. ( idag visar jag ett bubbelvin som är JÄTTEGOTT!)

  SvarSlett
 17. Nyyydelig, romantisk soverom dere har:):)
  Vil ha hvitt soverom jeg også:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 18. Mycket vackert ni har i sovrummet.:-) Kram Stina

  SvarSlett
 19. Og sier det igjen - soverommet deres er kjempelekkert - hååper på å få "dradd" min bedre halvdel innom Ikea i sommer også..!
  (Men skal en tur til Heestrand også!)
  Kjør forsiktig,
  klem Hege.

  SvarSlett
 20. Hei Elin
  Dette var et kjempekoselig soverom. Mange lekre detaljer, lyst og delikat... og veldig enig med deg, så syns at serien Liatorp er nydelig! Flott det speilet ditt også :) me like.... Ønsker deg en flott fredag, og helg som kommer... Sommerklem fra Mette

  SvarSlett
 21. flott soverom, men tar æ feil når æ påstår at kommoden e en hemnes og ikje en liatorp?? digge den serien og, men har dessverre ikje en eneste kommode i serien enda.. men snart!!

  fortsatt god sommer!

  Ps sku gjerne vært i d sommerhuset ja...

  SvarSlett
 22. The article is very useful. Thanks for sharing. Also read our article about health and treatment information, I'm sure useful :)

  Pengobatan Untuk Kanker Kulit Melanoma
  Obat Benjolan di Mulut Rahim Alami
  Obat Penyakit Difteri di Apotik

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)