torsdag 29. juli 2010

Planer for resten av sommeren...Planene for huset hjemme er mange og etter sommeren har jeg fått mange nye ideer og så mye påfyll av inspirasjon at jeg ha måttet begynne å notere alle de gode ideene jeg finner.  Ideer og inspirasjon har dukket opp i interiørblad, på blogger eller på besøk i butikker.
Når jeg kommer hjem igjen natt til lørdag har jeg fortsatt over to uker med ferie igjen, og jeg skal kose meg hjemme sammen med mann og barn.  Mens mannen er på jobb og miniprinsessa er i stallen skal jeg svinge malerkosten og synålen. Målet er å bli ferdig til skolen og jobb begynner igjen.


Et av prosjektene er å forvandle dette gamle bordet til et salongbord i hvitt, uten å ødelegge de flotte dreide bena. 
Jeg har funnet ut at jeg må kutte oppe langs karmen (vet ikke om det er det, det heter) og sette på vinkelknekter slik at det allikevel blir avstivet.
Så er det på med den originale platen igjen og tilslutt noen strøk med hvitmaling. Salongbordet skal opp i Tv stua for bordet som står der har sett sine bedre dager. Et IKEA Lack bord til snaue 300 kroner. Nå skal det byttes ut med et som virkelig har sjarm og sjel.3 vakre stoler har også blitt mine. Disse skal også bli hvite og skal stå på forskjellige steder rundt i huset.
En av stolene skal stå på gjestetoalettet og fungere som bord!   Gjestetoalettet er nesten ferdig. Mangler kun noen malingstrøk på veggene og et strøk til med hvitmaling på vinduskarmene. 
Planen er å få sydd meg et forheng til vasken slik at det kan oppbevares ting bak det. Forhenget blir i narurfarget lin med hvit blondekant på. 

Vaskerommet står også for tur. Ikke veggene for de malte jeg i fjor men vinduene, dørene. Jeg har også planer om å få laget meg en benkeplate med forheng. Under benkeplaten skal vaskemaskin og tørketrommel være. 


Dørene som enda er i furu skal også bli hvite og miniprinsessa skal fornye litt på rommet sitt. Jeg gleder meg virkelig til å komme hjem, nyte de to siste ferieukene, bare daffe barbeint rundt med malerkosten på baklommen mens jeg hører på radioen. Jeg kjenner faktisk at det kribler i magen når jeg tenker på det.
Borte bra men du verden så godt det er å komme hjem igjen!

Ha en vakker dag. 

Klem fra Elin:)

17 kommentarer:

 1. Velkommen hjem..

  så skjønne møbler du har funnet...

  jammen står du på.. koselig med mange planer..

  Ha en fin fin dag.

  klem =))

  SvarSlett
 2. Fine møbler,Elin,gleder meg til å se forvandlingen!!
  klemmer med ønske om en herlig dag!!

  SvarSlett
 3. dete r alltid godt å komme hjem igjen ja, jeg gleer meg også til du kommer hjem:) Glede rmegt il å høre om deres flotte tur til danmak også håper jeg vi får til et besøk eller to snart:) God klem og hils familien

  SvarSlett
 4. Nydelig bord, og stoler!!!! Velkommen hjem igjen!!! Jeg har hjemmeferie med malekosten i hånda, og koser meg!!! Ha en flott dag!! Grethe

  SvarSlett
 5. Å wooow!!
  For nokre fantastiske skattar du har fått med heim!
  Det bordet og stolane...I LOVE!

  Velkomen heim♥

  Nyt dagen:)

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 6. Det er noko med det å kome heim :-)
  Herlege inspirerande bilete ..

  SvarSlett
 7. Så fine stoler og bord! Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

  Lykke til :)

  SvarSlett
 8. Lykke til med alle prosjektene. Jeg kommer gjerne opp og traller litt for deg mens du jobber! Kan ta med munnharpa også om du vil :-))
  Suss fra Snuppa :-))

  SvarSlett
 9. Masse herlige prosjekter på gang her skjønner jeg! Salongbordet kommer til å bli så fint!! Du er den eneste som klarer å omtale så mange maleprosjekter som en behagelig aktivitet som kan utføres barbeint og i daffestil!! Helt herlig Elin!! Kos dere i Danmark :)
  Klem

  SvarSlett
 10. Hei Elin
  Ikke noe som er så deilig med inspirasjon og planer – gleder meg masse til å følge deg fremover, du er bare superflink og kreativ :) kjekt at du har to uker ferie når du kommer hjem – en deilig tid… Flotte bilder du viser også… Ønsker deg en herlig torsdag, sommerklem fra Mette

  SvarSlett
 11. Kjære Elin,
  åh, jeg får jo heilt hjemlengsel når du skriver så fint om Danmark og alle de gode butikker! :-) Og tusen takk for de fine ord til meg også - du er jo selv en mester i kreativitet :-)
  Blir spennende å se dine 'nye' møbler etter malerkost mm. Har jo aldri sett ditt hjem, men er sikker på at det er aldeles nyyyydelig :-)
  Kos deg videre - masser av klemmer fra meg.

  SvarSlett
 12. Så utrolig mye LEKKERT du har kjøpt! Alt dette kunne jeg også kjøpt uten å blunke :) Og det med eggeglassene...Kjenner meg igjen! Siden det "bare" koster 15 kr, så kjøper vi MANGE! hi hi...Har heldigvis en samboer som er litt mer fornuftig da :)
  Og spennende prosjekter du har på gang nå framover. Gleder meg til å få se!
  Klem Anita

  SvarSlett
 13. Wow, godt du har ferie så du får jobba litt;) Masse planer skjønner jeg... Herlig... Gleder meg til enda flere inspirerende innlegg fra deg fremover:)

  Kos deg og nyt de siste dagene i Danmark!

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 14. Ja, her er det bare å komme seg i gang skjønner jeg...
  Mange idèer som skal fullføres.
  Jeg har også to gamle, velholdte stoler med rundt sete. Desverre har jeg ikke plass til dem selv så de skal selges... Regner nesten med at de havner i et hjem hvor de etterhvert blir hvitmalte?

  Klem Beth...

  SvarSlett
 15. Lurt å legge reiser slik at man har ferie en stund når man kommer hjem også!:)
  Oi, jeg likte bordet ditt! Tror jeg må komme meg på en auksjon snart;D

  SvarSlett
 16. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 17. Så flotte møbler, gleder meg til og se forvandlingen :)

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)