lørdag 22. mai 2010

Jeg fikk visst aldri vist dere ferdig...God morgen. I dag tenkte jeg å vise dere litt fra Hobbyrommet igjen. Jeg ble liksom ikke helt ferdig og med Løå, jobb og alt annet som hører familielivet til så ble det ikke tid til å gjøre noe mer der inne. Nå har det rådet totalt kaos i et par uker av forskjellige grunner som jeg ikke kan si nå men komme tilbake til senere;)


Det rommet har iallfall fungert som dumpeplass for alt som ikke fikk plass noe annet sted og et tonn med klær samt diverse andre ting som jeg bare dyttet unna for å få det bort.


Jeg prøvde med hønsenetting inni skapdørene men ble ikke helt fornøyd så jeg rev den av igjen, malte dørene på nytt å satte inn blonder istedenfor. Jeg synes det ble mye finere og  det myket opp hele inntrykket av kjøpmannsdisken.
Siden rommet ligger mot Nord så prøver jeg å ikke ha for mye som stjeler lys i dette rommet. Det er mørkt nok som det er derfor går tekstilene i lyseblått, hvitt og beige. Litt sort innimellom må jeg bare ha så dette rommet er intet unntak.
Sengeteppet kjøpte jeg for noen år siden i Spania. 17 Euro for et stort hekle teppe. Det har vært et helt fantastisk teppe. Jeg har vasket mange ganger og likevel er det like fint.For at rommet ikke skulle bli overfylt av møbler ( for jeg kan ikke slå i bordet med det største hobby/ gjesterommet i gaten) så valgte jeg å ha en stol til nattbord. En fin løsning synes jeg.
En annen ting som har kommet opp ( igjen) er skatollet :) Jepp, etter mannen fikk i hus flatskjermen så ble det ikke plass til dette nede i stuen. Så nå står det altså her oppe å smiler igjen:)

I dag er det en slik "BARE KOSE MEG HJEMME DAG" og jeg skal virkelig kose meg i solsteiken sammen med familien, symaskinen og radioen.

Ha en flott dag dere også.

Klem fra Elin:)

11 kommentarer:

 1. God pinse.

  Det så veldig innbydende ut på gjesterommet ditt. Lekkre tekstiler.

  Ha en superfin kosedag.

  SvarSlett
 2. Så flott. Sikker å at rommet er nydelig. Det gjorde seg virkelig med blonder på innsiden av kjøpmanndisken. Håper du får en fin pinse.

  Klem M.

  SvarSlett
 3. Kos deg du også!
  Og ser du meg sitte og jodle i loftsvinduet utover dagen, så er det et godt tegn- Da har jeg sniffet inn latterlig store mengder maling! :-) og forhåpentligvis også laget noe :-)

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder du viser! Så flink du er!!! Ønsker deg en flott helg!
  Klem Susanne

  SvarSlett
 5. Gubban, Elin, de sneglene var fine, altså! Og du har tatt veldig fine bilder av hobbyrommet.

  Ha en kjempefin mai-dag!

  Klem fra Cathrine

  SvarSlett
 6. Koselige saker her hos deg Elin!!

  ha en fin pinse :o)

  SvarSlett
 7. Så fint, sikker på at hobbyrommet ditt er helt perfekt Elin:o) Du tryller jo frem de flotteste herligheter der inne, så det må jo i allefall være et inspirerende rom ♥
  Jeg ble helt forelsket i sneglene du lager... syns det er dårlig gjort at ikke du har en nettbutikk jeg:o) Er ikke alle som er så heldige og kan komme til Løa vet du... hihi

  Så søtt det ble med blonder inni skapdøren...

  Ha en fortsatt flott Pinse!

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Nydelig gjeste- og hobbyrom du har Elin. Som ellers i huset er det nydelige detaljer over alt :o) Likte så utrolig godt blonden på kjøpmannsdiskdøren!

  Ønsker deg en strålende flott pinse - nyyyt dagene!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 9. Riktig fint blir det hos deg!
  Og det ble mye koseligere med blonde i døren enn hønsenetting...

  Ha en fin pinsehelg!
  Nå kom regnet til oss...

  Klem beth`s småting...

  SvarSlett
 10. Hei, surfet litt og fant deg;)
  Har kost meg med alle de flotte bildene og ting du har gjort. Likte svært godt blonden i skapdøra, supert!
  ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 11. Hei hei :)
  Så pent det var på rommet, det var nydelig med blonder i døra :)
  Fortsatt god pinse
  Klem klem

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)