fredag 15. januar 2010

Livet med en malerkost i baklomma!
Livet er ganske fint når man sitter slik og det er fredag kveld, gullrekka på tv, chips og smågodt på bordet ved siden av og to fridager framfor meg. Det er lykke det!
Her blåser det surt rundt hushjørnene, så dagen i morgen skal tilbringes innendørs med en malerkost og masse hvitmaling.
Jeg har utallige møbler som skal få seg et oppfriskning strøk med maling.
Nå er jeg en person som stortrives med malerkosten på baklomma til enhver tid. Da er det bare å fiske den frem hvis jeg skulle få lyst til å male litt. Å den lysten kommer ofte.Alt er altså gjort klart for en perfekt helg med maling, god mat, søm å avslapping.Så da kan det bare blåse og snø så mye det vil for meg for jeg, jeg har det helt perfekt her hjemme jeg!

Ha en fin fin kveld.

Klem fra Elin:) 

12 kommentarer:

 1. Hei Elin! Syns du er fantastisk flink jeg. De fleste ligger som et slakt på soffan på en fredagskveld mens du farer over møbler å alt mulig med kosten din.Husk at mannen din ikke trenger et strøk da :-)
  God helg fra meg

  SvarSlett
 2. Heia snuppa!

  Hvem er det som driver å putter penger på deg egentlig? Mister helt pusten og du bytter headder fortere enn jeg rekke rå vaske trusene mine!
  hihihi! Ler!

  For et energinivå! Det er mørkt ute og normalen er å være litt daff nå. Om dette er daff for deg, ja da vil jeg ikke møte på deg på en oppesen dag. Ler fortsatt altså, og synes jeg er ustyrtelig morsom. Klokka er snart elleve på kvelden vet du ;) Overtrøtt mao.

  Synes du er steika strukturert som får unna den malingen så jeg er bare miSSunnelig!
  Har store planer for morgendagen og får vel gjort halvparten tenker jeg... sukk!

  Natta snuppa.
  Kommer innom for en liten puff til utpå dagen når jeg begynner å miste piffen. ;)

  SMask

  SvarSlett
 3. Kjente meg veldig igjen her:-) Liker også å svinge malekosten i tide og utide. Noen strøk med maling er enkel og billig fornyelse. Kos deg med maleprosjektene dine!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Elin... :)

  Høres ut som den perfekte helg ja... :D

  Blir spennende å se resultater av all malingen din etter hvert... ;)

  * GOD HELG *

  Klem fra MV

  SvarSlett
 5. Så skjønt det var på soverommet hos deg. Nydelig med den klokka på nattbordet, og lampa.

  SvarSlett
 6. Ja, men da synes jeg du bare skal nyte dagene som kommer og male i vei.. Kjenner meg så slapp når jeg hører om dem som elsker malerkosten, her må jeg bare si at jeg skyr den som pesten, muligens fordi jeg ble litt allergisk da vi pusset opp huset, som var et rent furu-helvete fra 70'tallet..hi hi;)
  Gleder meg til evt. resultater;)
  M

  SvarSlett
 7. Som du står på Elin! Liker så godt det gamle nattbordet ditt :) Ser at jeg har gått glipp av veldig mye siden siste besøk på bloggen din. Gud så flittig du er ;)
  God helg videre!
  Klem

  SvarSlett
 8. Åh det nattbordet er prikk likt det som min mormor of morfar hadde. De hadde to nattbord, en seng og ett sminkebord som hørte sammen. Og jeg så ikke verdien i det den gangen jeg kunne ha fått det. Gremmer meg litt ¨når jeg tenker på det.
  Ha en kosleig helg med malerkosten.

  SvarSlett
 9. Hei...nattbordet kler å være hvitt..
  Jeg har også maken.
  Da jeg fikk det var det malt lyseblått og hvitt(grøss),også malte jeg det knallgult i et sinnsykt øyeblikk,nå er det malt i en eggskallfarge-tror jeg skal male det hvitt som ditt-Mye finere i rent hvitt....Har også et annet stygt nattbord som trenger et strøk på hytta.
  Ha en super malehelg...

  SvarSlett
 10. Elin!!
  Ønsker deg ei GOD og KREATIV helg!!!
  Et spørsmål:
  Da du maler der det er bare panel fra før, bruker du kvistlakk først?
  Jeg har noen vegger jeg har lyst å male, men de er ubehandlet, og jeg er ikke fullt sååå glad i malerkosten som deg, så jeg tenker med frykt på at jeg først må 3 ganger eller så over hver kvist først...(dååååån)
  Klæm fra Gunn-Hege =0)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)