fredag 15. januar 2010

Fredags snakk:)

Da var fredagen her å vi er ikke på noen  måte lei oss for det. Det skal bli supert å få kose seg hjemme sammen med familien uten å måtte tenke på klokken.

Jeg har egentlig ingen planer men jeg får se om jeg ikke tar meg en tur til Sandnes på Villa Rosa og Smak for å se om det går an å oppdrive noen av vårens nyheter.
Var ute på litt mini prinsesse shopping i går med 3 12 åringer, å slo i hjel litt tid med å gå på salg mens de saumfarte butikken for nye topper til elevkveld.
Det ble 3 hvite puter, et par lyseblå lys og et par nye planter på meg.

Siden vaktene mine denne uken er slik at jeg går før det er lyst og kommer hjem nesten rett før det blir mørkt og i tillegg har vært på møter etter jobb så har det verken blitt mye bilde knipsing  eller kreative sysler. Jeg har fått begynt på en bestilling og gjort ferdig noen småting som allerede var på begynt. Jeg føler meg rett og slett litt på etterskudd!
Derfor skal denne helga brukes til å få begynt på flere kreative ting og forhåpentligvis gjøre ferdig noen.
Jeg skal blant annet skru denne helga! Så hvis alt går etter planen kommer siste del i  prosjektet "sag et bord i to" i løpet rimelig kort tid.
Har stått opp tidlig i dag slik jeg skal få ryddet litt før jobben så nå skal jeg stikke å vaske en maskin med klær, sette på oppvask maskinen og moppe gulvene.

Ha en herlig fredag!

Klem fra Elin:)

11 kommentarer:

 1. Ønsker deg en flott helg Elin :o)

  SvarSlett
 2. Godt du også har PLANER for helgen....Kosetid med BARNA i kveld....legge nytt gulv på PC rommet...Kjøre litt boss...vaske litt hus og prøve å finne igjen gulvet på vaskerommet....HELDIGVIS har svigermor innvitert på middag søndag.....OG HUN KAN LAGE NYDELIG SPENNENDE MAT!!! Ha rn deillig helg og lykke til med ALT =)

  SvarSlett
 3. Da var du tidlig oppe idag om du skulle gjøre alt det der før jobb!!! Dyktig du er:)
  Ha en feiende flott fredag og helg videre.

  SvarSlett
 4. Flott fredag til deg også, og god helg! Her er det også ingen store planer i helgen og det er sååååååå godt! HELE huset er ryddet og nyvasket, så alt ligger an til at det skal bli en super helg! Kos dere dere også!

  SvarSlett
 5. Jeg blir rent misunnelig på effektiviteten din! Flinke dame! Kos deg i helgen :0)

  SvarSlett
 6. Du har så mange koselige innlegg :)) Kos deg i helgen, og hvis du tar tuen inn til Sandnes må du gå bortom på Antik og Brukt borti langata, der har de fått inn mye fint i det siste:))

  Tone

  SvarSlett
 7. Oi, her var det sannelig vårlige bilder - herlig!

  Ønsker deg en kjempefin helg, kos deg!

  Klemmer fra meg :)

  SvarSlett
 8. Ønsker deg en super kreativ helg:)

  SvarSlett
 9. Kjapt inne for å ønske deg og dine en deilig helg!

  Klem fra Laila Johanne

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)