søndag 15. november 2009

Søndagens herligheter...

Søndagen er en herlig dag. Da får jeg tid til det som ellers hoper seg opp i løpet av en uke. Og jeg får tid til å gjøre ting som har ligget å utviklet seg oppe i hodet de siste nettene. I dag har jeg både vasket å ommøblert og vært på ridestevne.
Med flere nye godbiter med i posen hjem i går, så måtte det jo bare bli noen forandringer i hjemmet.


Planen var å sy et par puter av den nye mel sekken. Men helt tilfeldig la jeg den oppå pallen fra IKEA og da var jeg faktisk ikke så sikker lengre om den skulle bli puter eller om jeg rett og slett skulle la den bli liggende.
Så frem til jeg får bestemt meg så ligger den her. ( Mel sekkene koster 200,- pr. stk for dere som lurte)

Skatollet fra Gjesterommet har blitt tatt ned i stuen. Trengte litt mer plass til å kunne plassere nips på og akkurat her i denne delen av stuen synes jeg det var ganske kjedelig.
Nå står skatollet her med nytt sink hus og diverse andre ting jeg er glad i.
Enda en liten mel sekk med røde kors sting ble kjøpt med hjem i går. Den er nå strøket og ligger på pynt i skatollet. Den skal få ligge for det er deilig med noen røde fargeklatter nå når det går mot jul.
Et bitte lite sink hus ble kjøpt som en erstatning for det mellomstore som jeg egentlig var på jakt etter men som de ikke hadde igjen. Frem til jeg får fatt på det jeg ønsker meg, så får dette gjøre nytten. Men det er nydelig dette også:)

Litt små stæsj som sløyfebånd fra Villa rosa, et par metall kort, nydelig papir og sink kakeformer det klarer jeg ikke å si nei til.
Jeg elsker slike små ting som kan være med på å gjøre en ellers så kjedelig ting ikke fullt så kjedelig.

Ellers så ble Landliv, Drömhem ock trädgård og Lantliv kjøpt med hjem. I alle tre var det mye jule inspirasjon å hente.
Nå skal jeg slenge bena på bordet å lese litt i bladene mine.
Etterpå skal jeg forandre litt på soverommet for jeg kjøpte nemlig et par nye fine ting til det rommet også.

Ha en herlig søndag.

Klem fra Elin:)

17 kommentarer:

 1. Så kjempefint det ble=) Foreldrene mine har også et slikt skatoll jeg sikler på..de er så kjekke, siden de kan romme så mye stæsj og dekor=) Hvor er det du kjøper disse melsekkene?? Ønsker meg en slik,men ikke funnet de her på østlandet..Mvh IreneL

  SvarSlett
 2. Hei og hå.
  Så herlig vær det ble! Jeg likte godt den melsekken på pallen. Jeg kommer aldri til å sette saksa i min. Men det er nå bare slik jeg er. Men å lage en langpute, det kommer nok gjerne til å skje. Jeg får teste det ut.
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 3. Så fine bilder du viser:) Likte godt melsekken! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Så koselig blogg du har! Koselig med juleforberedelser...:)
  Hvor kjøpte du den nydelige melsekken hen? Lurer på om ikke kanskje jeg også "trenger" en sånn?!
  Kos deg denne flotte søndagen!

  SvarSlett
 5. Kjempekoseleg! Skulle ynskje eg også fann det zinkhuset; har eit akkurat maken stort! :) Men dei er fine å mixe saman også då! Eg skulle egentlig sy i dag, men har fortapt meg her inne i bloggverda... ;) Takk for god inspirasjon!

  Klem Elin.

  SvarSlett
 6. Her går det som vanlig i et høyt tempo, og mange prosjekt på gang.

  SvarSlett
 7. Disse sinkhusene er så sjarmerende :)

  Spesielt på mørke høstkvelder og nå som julen nærmer seg.

  SvarSlett
 8. Så mye fint du har kjøpt og koselig pyntet hos deg!!
  Men hvor kjøper du disse fine melsekkene da ??
  Knalltøffe var de!!

  Ha en fortsatt fin søndag.....her er det bare avslapning i dag....godt det er fridag i morgen også!!!

  SvarSlett
 9. Virkelig mye fint du har kjøpt deg! Bildene ble jo så flotte også. Melsekken på bordet er så stilig! Du så vel at jeg ønsket at du kjøpte 4 meter? Hvilke farger er det på de? De metervis, er det stripe midt på som den du har? Kunne tenkt meg noe i rødt, og noe i sort.

  Tar 4 meter, og en slik sekk som du har bildet av. Hvis de har da. Send meg en mail, så kan vi snakkes. hulda.lyngmo@start.no

  SvarSlett
 10. så mye fint her er,
  ha en herlig søndag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 11. Så mye flott :-) Melsekken passet godt på puffen den :-)

  God søndag :-)

  SvarSlett
 12. Alle tre bladene er vel i hus her og:)
  Synes det ble lekkert når melsekken ligger over puffen bare,hvor får du tak i disse flotte sekkene egetlig?? God kveld videre og klem fra meg

  SvarSlett
 13. Så koselig å titte innom bloggen din. Flotte bilder og koselig tekst!! Så fint zinkhus du hadde kjøpt. Går det ann og spørre hvor du har kjøpt det????

  Ha en koselig kveld!!

  Anna

  SvarSlett
 14. Kjempefint om du kjøper 2 meter av hver, og sekken.

  SvarSlett
 15. Hei min kjære Elin. Tenkte jeg måtte poppe innom med en hilsen til deg på en mandag morgen. Jeg ser du har hatt en travel helg antagelig som vanlig..hehe..og vært på shopping ;)) i din lokale blomsterbutikk. Det ser virkelig innbydende ut i den butikken, den skal jeg ihvertfall inn på neste gang jeg er forbi. REgner med at vi tar en tur til Ikea før juletidene er fult i gang. Nå nørmer det seg "løa" helga med stormskritt og jeg regner med at du har nedtelling. Pass på at du har energi igjen til lørdag. Vi skal jo til Danmark og er sikkert helt kaputt på søndag, men en ting er sikkert: Jeg ville gjerne vært der men innser at en kan ikke få med seg alt her i verden. Vel du må ha en fortreffelig dag og uke, jeg tenker på deg sikkert vær dag og vel så det. Er så glad vi har fått kontakten igjen! Snkkes. Klemmer fra Mona

  SvarSlett
 16. Hei!
  Duuu! Den nydelige lille Tildaen med hvit kjole og røde "strømper" er den til salgs?? Evt. hva koster den? Syns den er sååååååååå fin og jeg leter etter rom for å sy en selv, men vet ikke helt om jeg rekker :p. Hvertfall kjekt å vite om den er mulig å kjøpe! Rart å spørre om å kjøpe en TIlda, jeg som så fint klarer å sy det selv :0)) Nå skal de små i seng litt etter litt! Ha en flott kveld!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)