lørdag 14. november 2009

Disse må dere bare se!!!

I dag har jeg vært på "juleshopping" To julegaver og resten av posene er til meg selv.
Men jeg er så fornøyd med dagens fangst og ikke minst menneskene jeg har truffet på min vei.
Liv og Monica var med, men det var vel ikke noe videre nyhet men at vi skulle gå i bloggeren kreoline sine fotspor nærmest i hele dag den har jeg ikke prøvd før.

Nå har det seg slik at jeg jeg har truffet Kreoline før og vet veldig godt hvem hun er men akkurat nå var det lenge siden jeg har snakket med henne.
Dagen ble slik at vi møtte dem på de fleste butikker som vi var på å til slutt ble de liksågodt med på en liten titt i Løå.
Til og med på Ålgård Blomster dukket min kjære Kreoline opp og siden de har begynt så smått å forbrede jul måtte det tas bilder.
Å mine bilder i dårlig kvelds lys av tingene som jeg har kjøpt måtte vike for Liv sine nydelige bilder med speilrefleksen av Ålgård Blomster.

Butikken begynner å fylles opp med de lekreste herligheter og vårt mål denne lørdags ettermiddagen var å få et innblikk over hva vi vil hente med oss opp i Løå til helgen.

Ikke mindre enn to juletre hadde de pyntet og jeg tror at jeg godt hadde kunnet funnet en plass til det treet i hvitt hvis jeg absolutt måtte;)
Ikke meg i mot i det hele tatt. Det kommer til å bli mye juletre pynt i Løå ser jeg.

Årets først julestjerne er kjøpt med hjem. Nixen bixen den er ikke rød. De kommer senere i desember men rosa/ lilla/ hvit. Herlige het så skjønn de var disse stjernene. Jeg klarte bare ikke å holde meg.
Den har ikke kommet lenger enn til vaskerommet men i kveld skal den få komme inn i stuen sammen med flere nye ting jeg har kjøpt.


For det ble kjøpt litt utenom gavene. Maileg hjerte, sinklykt hus, melsekker i rødt med monogram som skal bli puter ( å som passer perfekt til jul), en gammel barnenattkjole, Tilda stoff, 3 interiørblader, et par oppheng i jeanne d arc, litt fint papir og diverse ting fra Kid Interiør. Dere skal få se når det blir lyst.

Jeg gleder meg ti lå sette meg med symaskinen i kveld med en stor melsekk å klippe i, nytt tilda stoff til å lage noe fint til huset men også Løå av og jeg gleder meg til å få på plass alle de nye tingene. Utenom det som er julepynt. Det må vente litt til med å få komme frem.

Her er det skikkelig ruskevær så her skal ingen krok stå mørk. Jeg skal ta runden etterpå å finne frem flere lysestaker.

Når det er snakk om lysestaker så kan jeg fortelle ( før Liv og Monica sier det) at jeg prøvde på å finne et stor hull i gulvet i dag, og krype fortest mulig ned i det på en av gavebutikkene vi var innom.

Jeg klarte nemlig å føre ned en Rice lysestake til nesten 600 og selvfølgelig knuste den........
(#¤#%¤&/&(/....)
Butikk damen var vennlig og jeg slapp å betale for den men jeg kjente tårene presse på å var helt i fra meg.
Jeg har bare sett andre gjøre dette før, men aldri gjort det selv. Så jenter nå har jeg prøvd dette også.

Jeg tyter å tyter så dere ikke får nyte bildene av Ålgård Blomster. Hvis dere ikke har fått med dere alt Ja, da får dere scrolle dere opp igjen og ta en titt en gang til.

Ha en god lørdag.

Klem fra Elin:)

22 kommentarer:

 1. :) Nydelege ting du viser i dag også! Eg var på julehandel i går, og eg skulle gjerne ha kjøpt så mykje meir... Men så var det ar ein skal betale for det også ;) Må vere ein draum å få blomster til Løå frå denne bugnande blomsterbutikken?

  Kos deg i novemberkvelden!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Høres ut som en herlig shoppingtur, til tross for lysestakeuhellet. Så kjedelig.. Hvor får du kjøpt slike melsekker? Er de dyre?

  SvarSlett
 3. Så mye flott fra Ålgård blomster. Nydelig pynta juletre.
  I går såg jeg ei som knuste to lysestaker, Men det var på nille. Ikke helt samme prisklasse. Men hun var nok ganske fortvilt likevel. Godt at butikken tok det på sin forsikring. Så du slapp å betale.
  Ønsker deg en god kveld :)

  SvarSlett
 4. Ikke gøy...men sånt kan jo skje selv en prinsesse på vift!! Ha en tipp toppers helg videre!!
  Klemmer

  SvarSlett
 5. Virker som dere har fått kost dere og handlet litt og... Og dakar deg da som klarte å velte den lysestaken da, men sånt skjer jo, vi er bare mennesker..
  Og gjett om jeg gleder meg, mulig vi får tatt en rogalands tur 21 og 22 likevel, og ja da kommer jeg innom Løa...
  Klem Kristin

  SvarSlett
 6. For en nydelig butikk !!
  Må prøve å huske å kjøre innom der neste gang jeg er bortover ;)
  Pinlig med den lysestaken, men det er så fort gjort og de er sikkert forsikret mot det ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 7. Hei på deg og takk for sist. Tenk å gå i beina på hverandre en halv dag, hihi, festlig. Koselig på løå, håper jeg klarer å komme. Nydelig den blomsterbutikken, det ble kjøpt noe der også. Sekkene skal jeg spare på, nå har jeg nok puter. Ser mannen din i morgen, har du anledning må du vel ta en tur innom. Sønnen er frisk, mannen skal jeg gjemme på kottet. Kos deg med symaskinen i kveld, klem.

  SvarSlett
 8. så nydelige bilder du har her i dag,ja som alltid,huff føler med deg når lysestaken gikk i tusen knas..men godt ingen ble skadet..
  skjønne jule tre her,kos deg med å sy nå.
  klem til deg fra meg.

  SvarSlett
 9. Vilka härliga julbilder!!! En fin kväll önskar jag dig. Kram alexandra

  SvarSlett
 10. Hørs ut som en flott shoppingtur, synd med en lysestaken, men det kan jo skje alle. Ha en flott helg

  SvarSlett
 11. Så mye flott å se! Høres ut som en flott dag, bortsett fra det med lysestaken...

  SvarSlett
 12. Så mye fint ! Blir skikkelig inspirert jeg ! Har selv hatt et lite juleverksted idag, laget noen hvite nisser. Gleder meg te løå !

  SvarSlett
 13. Åhh.. jeg føler virkelig med deg.. kjente klumpen i magen vokse.. hehe.. ikke noe morro.. men fint du slapp å betale da.. sånne unødvendige utgifter vil vi vel ikke ha nå like før jul ;) (Jeg måtte bremse litt for ned her i dag... i fare for en kraftig fotoboks-bot...)

  Hilsen fra
  Kjersti

  SvarSlett
 14. Kjempefint om du kunne kjøpe 4 meter for meg. Håper de er av bra kvalitet. Er litt usikker siden jeg ikke har sett de. hulda.lyngmo@start.no send meg mail med kontonummeret ditt.

  SvarSlett
 15. Helt nydeleg!
  Ikke gøy å være uheldig nei....!
  Ha en fin helg, klem Hege.

  SvarSlett
 16. Høres ut som en hyggelig lørdag... men så kjedelig med lysstaken da... ikke en kjekk opplevelse det nei..
  Og for en butikk... det må jo være helt herlig å gå i denne blomsterbutikken..

  Jeg lurer på de melsekkene.... koster de mye??


  Ønsker deg en fin søndag..

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 17. Nå gleder jeg meg slik til å komme hjem. Kreoline, som nettopp var på besøk her hos meg i to uker og som jeg kjørte rundt "histen og pisten" har lovet å gjøre gjenngjeld med å ta meg med på alle sine "hemmelige" steder hjemme, gleder meg veldig masse , god søndag!

  SvarSlett
 18. Høres ut som en koselig dag, men kjedelig med den lysestaken. Da jeg var på juleshopping i fjor hadde jeg med meg minstemann. Han klarte å ta tak i en kurv med ringer av porselen, og de falt i gulvet og knuste. Dama i butikken var ikke særlig blid, så jeg betalte noen hundrelapper. Huff jeg var såå satt ut og lei meg!

  SvarSlett
 19. Hei og takk for sist kjære prinsesse.
  Jeg har ikke kommet med noe innlegg ennå, men jeg gjenopplever turen gjennom deg og Monica :-)
  Jeg har ennå ikke kommet over antik butikken. Det var bare en fryd. Sekk og stoff ligger godt synlig og bare pirrer synssansen min. Fantastisk!
  Stor klem fra Liv
  Ser du at jeg har blitt Snuskebassa igjen. Det er liksom meg det :-)

  SvarSlett
 20. Koselig dere har hatt det da :) :)
  Hyggelig at dere tar dere tid til litt kos i dette stressa livet vi alle har..
  Det hvite juletre var helt nydelig...Det var noen lenker der jeg kunne ha tenkt meg...Vet du om hun sender hvis jeg vil ha noe??
  Var jo sååå mye flott i den butikken der,skjønner at dere åpnet pengeboka der og handlet ja...Ønsker deg en god søndag Og så er du velkommen innom Give awayen som jeg har lagt ut på bloggen min!!Tror ikke du får oppdateringene mine lengre for jeg har skiftete adr..Søndagsklæm fra linda

  SvarSlett
 21. Hellu, Prinsessa!!
  Så mye fiiint! Godt jeg ikke var der, ja! Lekre kuler,pynt og ja, you name it! Bor jo vegg i vegg (omtrent) med Gjennestad Gartneri,jeg da, og det er LIVSFARLIG, det! Og så gjør det jo ikke saken noe bedre at jeg jobber på Lunehjem. Blir nok bare grøt i julen, er jeg redd! Hehe, nei, ingen fare, men det er nok en sannhet at man lett kan bli fristet, ja;0))

  Syntes dere har masse fint på Løå også!

  Ha en fortsatt deilig søndagsettermiddag!
  Klem fra Cathrine

  SvarSlett
 22. Hei hei Elin!

  Det hørtes knall ut å være på shopping... Lysestakeuhellet var jo leit, men det er sånn som kan skje.. Er jo likevel ikke gøy å være den uheldige!

  Det er blitt kurs på meg i helgen, så det er absolutt ingenting på "interiørfronten" som har skjedd her..

  Ha en fin kveld!

  Snakkes kanskje snart..;)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)