lørdag 10. oktober 2009

65 / 40...

Denne helga skal vi ikke i mindre enn to bursdager. En på Sørlandet og en på Jæren. Begge to på samme dag med 6 timers mellomrom. Men jeg gleder vannvittig til begge to.
Mamma fyller 65 år i dag og hele familien, stort som smått kommer.
Gratulerer med 65 års dagen mamma og 40 års dagen din Helge :)
Så når min kjære Handy mann kommer hjem fra jobb ( lørdags jobbing er bakdelen med å drive eget firma) så suser vi av gårde med en bil som er frisk som en fisk. Full tank til og med og denne gangen diesel :)


Jeg er nok en veske dame. En sånn dama som alltid har med store vesker overalt. Å omtrent må bruke GPS for å finne frem i den.
Jeg elsker vesker. Jeg syr ikke ofte vesker til meg selv, for jeg er mer sånn en dame som liker å kjøpe vesker ( kjøpe mange vesker) men til denne helga har jeg sydd meg en.

Jeg kunne selvfølgelig hatt med meg en av mine store gode " fyll et helt klesskap veske" men i fare for å dette nede i veska på fest, å ikke finne ut igjen gjør jeg ikke det. Jeg har sydd meg en akkurat passe størrelse som rommet det aller nødvendigste:
Penger, mobil, røyk, tyggi, sminke, en topp ( hvis jeg søler) og litt sånne ting som ikke er nødvendig å dra på men jeg allikevel må ha med: Fiflofax og sjokolade (har ofte et eller annet spiselig i veska hvis jeg blir sulten ut på natta)

Jeg begynte i går kveld å sy på denne veska men med en følelse av å skulle sy fast en sprell levende kanin så det tok sin tid.
Å sy slikt loddent stoff er ikke det enkleste. Det er rett og slett helt grusomt. Ikke ligger det stille, hår i nese, øyne og ikke ser man hvor man syr. Men til slutt gikk det og det ble slik jeg ville ha det. Får bare håpe at festen ikke blir så kjekk at jeg mister vesken i løpet av kvelden....

Ingen Prinsesse Elin uten dill og dall. Inni veska har jeg strykemerke av en gammel vaskelapp fra paris....( synes det er kjekt å vite at det bare er der og hvis den blir stjålet, så vet tyven iallfall hvordan den skal vaskes) og utenpå er det både en liten sølv engel, en brun sløyfe og brosjen som dere ser ( sløyfen og engelen var ikke sydd på enda når bildet ble tatt)

Det er enda en stund til vi reiser, å det er bra for jeg har enda mye som skal fikses.
Et ødelagt skjerf med hull i skal bli for nyet med et strykemerke, jeg skal pakke gaver og jeg skal rydde opp etter mitt kreative kaos på kjøkkenet.

Men først skal jeg ut og gå meg en lang tur i det nydelige høst været.

Jeg vil ønske alle dere som er innom en herlig høstdag.Klem fra Elin:)

23 kommentarer:

 1. en kjempefin veske Elin!!
  Ha en flott helg og kos deg :o)

  SvarSlett
 2. Knall flott veske,arti med en personlig veske....så du får holde deg i ørene og ikke miste den!! he he he.Hvis formen blir så du mister den så blir nok den som finner den veldig glad!!!! Kos deg masse På bursdager i helga og grattis med mammaen din..Hva lurt har du funnet på i gave til henne da?? PS får du ikke opp oppdateringene mine enda?? hva kan jeg gjøre? må spørre deg som er en flittig dreven blogger!! Go helg,klæm linda

  SvarSlett
 3. Vesken var virkelig super, Elin! Herlig det ullstoffet. Hm, kunne tenkt meg litt ullstoff jeg også :)

  SvarSlett
 4. For en vakker veske!
  Kos deg i bursdager denne helgen:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 5. Veska di ble kjempeskjønn Elin - flinke, flinke du.... Skal si du får en aktiv men herlig dag - to bursdager på en og samme dag, ike dårlig!! Kos deg masse, og ha en flott helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 6. Hei Elin :-)
  Håper dere får en flott bursdagshelg. Det er det her også, med en vennine som skal feires i kveld og mamma i morgen :-)

  Haha, ja du sier noe der. Har en hel haug med vesker selv! Og den jeg bruker til vanlig inneholder ALT fra småpenger til bodybutter! Hoho, og som du sier min filofax er noe jeg ikke kan dra uten. Er nesten som bibelen min :-p Uten den har jeg ikke oversikt for en femmer!

  Hihi, håper du får en flott lørdag og søndag!

  Klem Jorid

  SvarSlett
 7. utrulig flott veske!pass godt på den:)hehe:)Kos deg masse med festane i dag:)

  SvarSlett
 8. Hei prinsessa! Det er Elin her. Eg har aldri vore prinsesse; var vel meir som gut å rekne under oppveksten? Har aldri gått i kjolar og slikt, eller sløyfer i håret. Som vaksen er eg også elendig på å pynte meg, har jo lyst, men er som regel stressa, og har ikkje tid til sånt? (tullete unnskyldning...) MEN: i sommar kjøpte eg meg ei veske i sølvstoff. Har vore sååå stolt når eg har huska å ta den med? Eg er den typen som har mobiltlf., bilnøklar, bind, osv.osv. i brystlommene på skinn og dongerijakker. Ein får no større byste av slikt, men kanskje litt høgt oppe??? Så til saken: eg likte veska du hadde laga kjempegodt! Og så var det meir freistande med veske, viss ein laga den sjølv? Spørs om eg må fram med symaskina? :) I alle fall, takk for flott inspirasjon! Håper du får ei kjempefin helg med mykje kos og kaker. Du blir kanskje så høg på sukker, at det varer langt ut i neste veke? :)

  Klem frå ei med prinsessepotensiale?

  SvarSlett
 9. Og en god helg til deg også Elin!!
  Du skulle vært med igår, deg hadde jeg likt å møtt...:-)
  Nyydelig veske,sy en til meg da vel, hehe:-)
  Får ikke sydd før til neste år jeg vel..(pakket 60 kasser igår...)
  PS! Vi har samme skjerf...!
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 10. Nydelig veske Elin!
  Kos deg med bursdagsfeiring:)

  SvarSlett
 11. Lekker veske! Så flink du er!

  Kan tenke meg det blir travelt i dag med to selskaper!

  He he.. ja jeg tok litt av med shoppingen,men det er jo såå gøy!!!

  klem Anette

  SvarSlett
 12. Nydeleg veske og vakre bilete. Kos dykk i bursdagar:)
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 13. Nydelig veske.
  Håper du fikk den med deg heim igjen. Nei det er ikke lett å sy i slikt stoff. Men du klarer det meste ser det ut for.
  Ønsker deg en god søndag :)

  SvarSlett
 14. For en nydelig veske, Elin! Flott motiv og herlig i stil og farge.
  Ønsker deg en flott helg!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 15. Hei hei du. Så flink du er. Og to bursdager også da. Da går helgen så alt for fort også synes jeg. Helga er alt for kort. Koselig å være inne hos deg. Ha en go kveld. Klem

  SvarSlett
 16. Du er vel godt igang med bursdagsfeiring nr 2 for dagen :) Nydelig veske du hadde sydd deg for anledningen!

  Ja, var det ikke ganske smart å scanne klippearkene..greit å kunne få brukt de til noe mer enn det de er tenkt til.
  Har flere motiver liggende klar for scanning.

  Håper formen er brukbar i morgen å da :)

  SvarSlett
 17. For en herlig og unik veske du har laget deg. Håper du har kost deg i selskap og fått masse deilig kake:-)

  Ønsker den en forsatt god helg

  SvarSlett
 18. God morgen kjære prinsesse.
  Herlig veske du har laget, jeg liker også at det er romslighet over objektet kalt VESKE. I min ungdom sverget jeg til anorakker med stor lomme foran. Det ble en sær profl... og jeg lærte at vesker til å ha over skulderen er å foretrekke.
  Nå skal jeg på jakt etter en eller flere fugler. Når sola sto opp og lyset falt over min ringe bolig oppdaget jeg de umiskjennelige spor: Fuglebæsj! Stakkars liten.
  Ønsker deg en fortreffelig dag!
  Klem fra Sjefsbærta

  SvarSlett
 19. Så knallfin veske.
  Håper at du ikke hadde det så morsomt at du glemte igjen vesken når festen var ferdig:))

  ha en fin søndag

  SvarSlett
 20. hei Elin. Sikke en fin taske du har lavet. Tillykke med din mor. håber at i får en koselig dag sammen. Det var godt at i fik lavet bilen.
  Bare jeg ikke boede så langt væk, for ellers ville jeg helt sikkert have besøgt Løå, for at se de mange fine ting du laver..

  hav en fin dag

  SvarSlett
 21. Hei hei! For en fantastisk flott blogg må jeg si! En vakker veske og englene er bare Nyyydelige! Klem fra Oxana.

  SvarSlett
 22. Oj,den veska var virkelig flott!!!Jeg er det stikk motsatte av deg-en skikkelig ikke-veske-dame.Jeg holder alltid lommeboka i hånda.Men kanskje jeg faktisk skal bli VOKSEN og litt mer DAMETE av meg???hvem vet.den veska iallefall kunne jeg iallfall brukt!!!!Ha en strålende søndag!

  SvarSlett
 23. Skjønn veske du har sydd Elin!! Håper du har en superduper helg med selskaper å'greier :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)