lørdag 23. mai 2009

WHAT A DAY:o)

Dette var hva jeg våknet opp til i dag. Et nydelig lys som uheldigvis bringer med seg litt jobb for damer med støv på hjernen.
Dagen skal brukes til å fange hybelkaniner, turnstevne og terrasse liv:O)


Problemet med å komme inn på sidene:
Jeg ser at NIB har lagt inn kommentaren jeg skrev til dem angående data problemene mange har hatt.
Jeg fjernet Live Traffic Feed på bloggen min og problemet med at jeg ikke kom inn på sidene var løst.
Misstanken kom da jeg så at den hadde regelrett forsvunnet fra mange av bloggene som jeg tidvis ikke kom inn på.
Jeg vil ikke oppfordre noen til å ta den bort, det må dere bestemme selv men jeg vil gjøre oppmerksom på at slike ekstra ting som man limer inn på bloggen kan skape problemer.

Jeg har også erfart at jeg har rett og slett ufrivillig "hacket" meg inn på en nettbutikk pga denne Live traffic boksen.
Fikk telefon fra eieren av butikken som ikke kunne logge seg inn for jeg var allerede innlogget. Det var hun som hadde funnet ut at denne skapte problemer.


I dag skal disse hage putene innvies. For dere som har spurt hvor de kommer fra, så er det Kid Interiør som har dem. '
Koster ca 60 kroner. Jeg har kjøpt mine på Kid interiør på Bryne på kjøpesenteret M44.
Der vet jeg at de har igjen. De hadde iallfall på mandag:O)
Glassklokka kommer fra samme butikk.

For uten å jakte kaniner, så holder jeg på med litt forskjellige sy prosjekter. Det er en stund siden jeg har sydd Tildaer å det av den grunn at jeg sliter med senebetennelse som jeg har pådratt meg ved vrenging av disse her. *ler*
Nå er det rimelig bra og jeg er klar for å produsere igjen.
Nå skal jeg sette meg ut i sola med kaffe og sjokolade muffens, jeg skal stappe Tildaer til den store gull medalje samtidig som jeg skal sole mine skumma melk hvite legger.
So long:O)

15 kommentarer:

 1. så bra at du fant ut av det!
  Ønsker deg og dine en god helg og lykke til med hybelkaninene!!

  klem klem

  SvarSlett
 2. Endelig har vi fått sol i Lyngdal også! Tror jammen meg at vi har en skyrfri himmel i dag. Ønsker deg en riktig fin dag sammen med de små nusselige kaninene og lykke til på stevne.
  klem Yvonne

  SvarSlett
 3. YIHAAAA! Mannfolk på veggen???!!!! YES!!!!Å, var det badedraktene du mente?? Vel, vel, anyway, oppslagstavla var SUPER!!
  Og, så bra du fant ut av det da, snuppa! Prøvde nemlig å komme inn på bloggen din i går, uten å lykkes, men nå gikk det heldigvis greit!
  Koser meg på Lunehjem i dag, så stikk innom hvis du tilfeldigvis skal en "snartur" til Tønsberg;0)) (Vet aldri hvor alle disse turnstevnene er, vettu. Turnet mitt siste NM i '90 i Haugesund!)

  Ikke la hybelkaninene stikke av og formere seg nå da! Skulle vært kastrert hele bunten!!

  Ha en slående dag!!
  Klem fra Cathrine

  SvarSlett
 4. jeg skal ta bort min og..
  Har ikke harr problemer med noen av bloggene idag, men kanskje noen har problemer med å komme inn på min ???
  Koos deg i det herlige været..
  Det skal jeg ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 5. hmmm.. jeg må vist bo på feil side av elva ja... for her er det ikke sol:S Så bra du fant ut av datatrøbbelet:) Kos deg med en herlig dag:) Vakre bilder du deler med oss. og ingen dum ide å reise til bryne... vet det er mange som reiser der når de er utsolgt andre plasser for ting og tang!!

  SvarSlett
 6. Hei'sann!
  Fulgte oppfordringen din og fjernet Live Traffic Feed'en min jeg og. Har hatt mindre problemer etter det, men det er fortsatt noen få blogger jeg fortsatt har problemer med, bl.a. My home is my castle by Kari. Kanskje det skyldes at hun/de ikke har fjernet sin ennå?
  Setter pris på at kloke hoder legger ut tips om hvordan man skal ordne sånne problemer for det er jo SÅÅ irriterende... :)
  Ha en stråålende dag!

  SvarSlett
 7. så fint her hos deg Elin:o)
  Så bra at du fant ut av ting da!1
  Tok bort denne saken fra min side også.....for hva skal man egentlig med den???
  Spennede i begynnelsen å se hvilke steder som hadde vært innom men det gikk fort over!!! Lykke til med jakten på hybelkaniner....du har vel ladd geværet tenker jeg:o)

  ha en fin dag:o)

  SvarSlett
 8. Hei hei! Har nettopp lagt in en kommmentar hos nib ang ERROR, for det var umulig å komme inn til deg for litt siden, men nå gikk det plutselig greit.

  Error problemene ligger sentralt hos blogspot, de prøver å fikse.

  I mellomtiden er et bare å smøre seg med tålmodighet, jeg kommer meg som regel inn om jeg trykker på tilbakeknappen et par ganger.

  Så fint vær hos deg da, solen skinner heldigvis her også, ut i hagen med meg :O)

  Ha en flott dag.
  Klem

  SvarSlett
 9. Bra det ordna seg
  Fine sitteputer.
  Ha en fin lørdag
  Klem

  SvarSlett
 10. Hyl! Da må jeg komme meg på kid! De var jo helt nydelige, så spørs om jeg må herme altså... ;) Herlig når vi har slik vær som nå, her har vi akkurat kost oss med reker på terrassen, hurra! Ønsker deg en fortsatt herlig helg Elin, og lykke til med hybelkaninjakt :) Klem!

  SvarSlett
 11. Godt du fant ut av probleme. Flotte puter du har kjøpt - tror jegmå en tur på KID...
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 12. Støvet synes i hvert fall ikke på bildene. Kjempkoselig du har det!! Og de putene var bare så fine. Kunne nesten ønske at jeg trengte noen nye. Jeg driver og syr puter til verandastolene jeg. Sånne korsryggputer bare. Tror de blir litt fine i hvert fall:)
  Ha en flott kveld videre.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 13. For en hygelig blogg du har :o) Har ikke vært inne på bloggen din før så jeg har ikke opplevd problemet du nevner men jeg har opplevd det mange sndre steder og der er nok problemet det samme som hos deg.
  Synes forresten tavlen din med hønsenetting ble kjempefin.

  Ønsker deg en fortsatt god helg!

  SvarSlett
 14. Hei! Jeg har også hatt litt problemer med å åpne bloggen min i det siste med windows explorer. Men hver gang jeg åpner den i Mozilla Firefox, er det ingen problemer. Så det er et tips fra meg, å laste ned det programmet, som er gratis. :)

  SvarSlett
 15. hei! ja, lurte på om det var putene fra KID. KID er genialt, billig og bra. de får jo varer hver dag nå og med priser som 60kr pr pute så er butikken virkelig verd et besøk. tenkte å kjøpe de blomstrete putene som du har til sommerhuset. trur du ikke de ville ha passet godt der?
  klem bea-cici

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)