torsdag 21. mai 2009

HERLIG MED FRI:o)

God morgen folkens. Da nyter jeg fri og koser med blogging. Planen min om å legge meg sent og stå opp sent ble sånn halvveis gjennomført. Ja da jeg la meg sent....veldig sent men det er verre med det å sove lenge. Det der fikser jeg ikke:O) Kl. 6 var denne dama lys våken og klar for en ny dag. Ingen ting er mer perfekt enn en tidlig morgen med en stor kopp kaffe, hånarbeid og vite at man har fri:O)
Mine nye bokser puter ligger fortsatt inne og ikke ute i hagemøblene for her er det grått og trist. Men et tips....tenn sånn cirka 10 te lys så føles tilværelsen mye lysere.


Stolen har ankommet kjøkkenet. Jeg må innrømme det at disse eplene er alt for sure for min gane. Ingen spiser dem i denne familien men de ble kun kjøpt for den vakre grønnfargen:O)
Nå ligger de på et gammelt fra fra Egersund fajanse og er et nydelig skue.

Badet har fått en liten make over de siste dagene. Da det plutselig ble litt ekstra plass når mannen var så uheldig å få en hylle i hodet ( hvem glemte å skru fast hyllen med gips skruer???? he he)
Uansett her en morgen hørte jeg bare et brak og i badekaret lå glass skår, håndklær og skruer om hverandre. Ved siden av badekaret stod en rasende mann med kul i hodet.
Manne står der i svime og prøver å lokalisere hva som traff han i hodet og kona tenker er " YESS, mer veggplass!"

En benk har blitt lyse blå noe som for øvrig har blitt en favoritt farge. Ny knott har den også fått. Knotten ble faktisk kjøpt på Mega for den nette sum av 27, å det var for to stk.
Resten av dagen skal gå med til å slappe av, lese og drive med håndarbeid.
Kos dere alle sammen med fri:O)
Klemmer fra Elin:O)

19 kommentarer:

 1. Hei! Så koselig hilsen du har lagt igjen på bloggen min! Tusen takk! Fine bilder og blogg du har! Likte så godt putene du hadde i siste innlegg. Hvor har du kjøpt dem? Også så nydelig det sølvfatet var! Titter innom deg igjen! Ha en herlig fridag! Jeg jobber i helsevesenet, så er vant med å jobbe når andre har fri, men i dag har jeg og fri! Deilig!

  SvarSlett
 2. Du styra på. Frå morgen til kveld. Nå klarer eg å følge med bloggen din i og med eg har hatt deg på bloggrullen min. Praktisk den bloggrullen.
  Nydelig den knotten til benken. Fikk lyst på slike...men har ingen plass å sette dei nå da :)
  Stolen på kjøkkenet var nydelig. Likte fargen!
  Ha en god dag og pass godt på mannen med kulen i hodet. Stakkar :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for hilsen på bloggen min:)
  Så nydelig den blåfargen var og flott knott du hadde funnet-
  Usj, ja grønne epler kan være ganske så sure, men fine til å "pynte" med på ett fat.
  Kos deg på fridagen din, jeg skal snart på jobb, jobber i helsevesenet så da må man jobbe om det er rød dag eller ei, men til tirsdag da har jeg FRI! Yes-

  Like koselig å komme inn på siden din hver gang,er så flott hos dere.
  Måtte le litt av det du hadde skrevet ang hylle som falt ned, var nok ett lite syn.

  Klem fra E)

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Deilig med fri ikke sant:) Jeg har ferie denne uka, men dagene går så altfor fort. Har så mye som skal gjøres og vil ha gjort, men manger litt energi engentlig. Kan ikke du slenge over litt energi til meg?;)
  Men det jeg egentlig skulle si at du har kjøpt så og si samme knotter som det vi har på baderommet. Men vi har kjøpt våre i Danmark. Billig og kjempefne.
  Ha en fridag.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 5. Ja, idag skal dagen bare nytes, og hvis været tillater blir det picnic.

  SvarSlett
 6. Så fin den knotten var. Supersøt. :) Likte så godt blåfargen du har malt stolen i. Jeg har de sitteputene uten stripe i midten. Skal bruke de på benken mannen min snekrer. :)

  SvarSlett
 7. Nydelig innlegg!

  Kos deg med fri - får energi av å lese hærlige glad innlegg - som alltid dine er.

  Nyt fridagen!

  Stor klem Heidi-anitha

  SvarSlett
 8. Høres ut som en flott dag!!
  men det skulle jo vært utevær!!
  Her er det skiftende kan man si!!
  Nydelige knotter....utrolig hva man kan finne på matbutikke!!

  Nydelig denne lysblå fargen....gammeldags:o)

  ha en fortsatt fin dag Elin.....og du...jeg synest mine selvsådde pelargonier er stoooore:o)

  SvarSlett
 9. Verkligt söta dessa rosknoppar, vi har samma på skåp och bord i sovrummet ;)
  Ha en bra dag!
  ~Marita~

  SvarSlett
 10. Herlige bilder :)
  Synes jeg ser og hører mannen din da hylla ramlet ned hihi ;)

  Ha en fin dag og kos deg. Jeg skal ut å plante litt tenkte jeg ;)

  Klem,kari

  SvarSlett
 11. Flotte boks puter, de likte jeg. Blåfargen var nydelig, er glad i blått.
  Her er ikke mye sol i dag men det ser ut som regnet har gitt seg i alle fall. Mannen skal lage middag til meg i dag så jeg tar bare livet med ro i dag.
  Klem fra Marilyn

  SvarSlett
 12. Herlig med fri.... hehe...ja jeg var oppe før deg i dag og jeg da..min klokke ringte kvart på seks... på en fridag...
  Så da var det bare å stå opp å nyte de svarte skyene og regnskyllet som kom på morningen....
  Putene ligger inne hos meg også... Har nå tatt en runde å kverket lus på rosen mine... udyr..
  Nydleig knott du fant på Mega da... ja lønner seg å holde øynene oppe...

  Kos deg masse i dag..
  klem Kerstin

  SvarSlett
 13. ååå den knotten var nydelig, kanskje jeg må ionnom mega en tur:) den fargen på stolen var også fantastisk lekker;) Grønne sure epler er jo de beste, nammi:) hihi måtte le når jeg leste om mannen din som fikk en hylle i hodet... ser det skikkelig for meg her jeg sitter... tror jeg hadde slitt med å tenkt jippi mer veggplass, og heller tenkt på hva som ble knust, men det var jo et nydelig perspektiv og det skal jeg huske på neste gang noe går i stykker her å vinkle det inn på den måten:) Nydelige boksputer også, kjedelig at de ikke kan få være ute, er jo kjempe grått og trist her da... jeg tenkte også opp et vist antall lys igårkveld og satte meg ned med boka. men tror du ikke fruen begynte å styre på og flytte på ting og legge nytt quilteteppe i sofaen og plutselig vips der var støvsugeren fremme... blir galen.. jeg klarer mesten ikke å sette meg ned å lese, for det er sååå mye annet som må gjøres hele tiden... sukk, men nå skal jeg iallefall lese og notere litt mens prinsessa er ute med passepike:) ønsker deg en nydelig langhelg, høres ut som om du skal kose deg masse:) klem monica

  SvarSlett
 14. Hei, Elin! Takk for hyggelig hilsen:)Ha en flott langhelg du også!!! Nyyyt fridagene! ... og prøv å sove litt lenger enn til kl.06.00 da!?! Det var sjokkerende dårlig;) Jeg slår deg lett!!! Hi-hi!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 15. Så mange fine ting! Og for en nydelig knott!!! :)

  SvarSlett
 16. hei hei!
  fint innlegg;) likte sitteputene dine, de rosa. får jeg spørre hvor du har kjøpt de? ha en fortsatt fin fridag elin.
  klem bea-cici

  SvarSlett
 17. Helllauuuuu!! Der har du vært oppe tidlig igjen ser jeg! Forstår jo av bildene dine at man får gjort mye om en er morgenfugl gitt ! Skjønne farger her hos deg. Enig med du ang. eplene , ikke mye smak ,mer vann med sitronessens ...suuuuuuuuuurt

  He he, det er ikke sikkert at paviliongen behøver å bli sendt nedover til deg, den kommer gjerne flygende av seg selv på en god blåsbortdag :O))))

  Klem

  SvarSlett
 18. hihi puta er kjøpt på gavehuset, så da må du nok ned på magneten en tur idag:)Må alltid innom å se om de har fått inn noe fint dersom jeg går forbi hihi;) (Det andre er kjøpt på interiørbutikken på maxi... skulle bare inn å handle litt mat og vips... der ble det vist med litt andre ting også hihi;))

  SvarSlett
 19. Hei og hopp Duracellos ;)

  Nå måtte jeg bare innom deg - stikk av dårlig samvitighet etter ekstremt dårlig kommentering i det siste ....!

  Håper du har det bra og koser deg med fri ! Jeg er på jobb , og skal jobbe i morgen også( ikke at det er noen bombe, haha!!)

  Ja, hjemme hos oss kan også slike arbeidsulykker skje lett , men en fin måte å ommøblere på er det jo , så får jo heller uforsiktige menn bruke hjelm .....

  Takk for fine ord om bildene ! Moro var det iallefall.

  Klem

  ps , har ikke du facebook snuppa??

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)