fredag 6. mars 2009

Mette unger bråker de også!

For en respons på et tavle innlegg. Jeg skal trekke vinneren i løpet av morgen dagen og om ikke så lege kommer det en konkurranse til.
Jeg klarte ikke å holde meg å måtte bare vise noen bilder av et nesten helt ferdig rom til prinsessa. I morgen kommer det forheng på sengen, sminkebordet blir stæsjet og en maken vegglampe skal monteres over sminkebordet.


Prinsessa ble kjempeglad da hun oppdaget hva vi hadde brukt tiden til mens hun testet ski ferdighetene sine på leirskole.
Akkurat nå er hun 3 venninner og en gutt der oppe og det høres. Jeg trodde mette unger ikke bråket så mye som sultne derfor var jeg fort til å smelle i sammen deig til et par store pizzaer. Men mette unger bråker akkurat like mye som sultne.Prinsessa har fått gyngestol inn på rommet. Hun har lenge ønsket seg denne med skinn fell i og den passet perfekt.
Selv om det er en gyngestol der oppe hører det ut som det er 5 som gynger på samme tid.
Det merkes på lysekronen her nede.

Bildet er tatt før jobben i morges. Ikke et vakkert lys akkurat. I går bestemte jeg meg for å rydde i hagen denne helga. Det var helt til jeg våkna opp til snø, sludd og regn. Alt på en gang i dag tidlig. Blir nok ikke noe hage rydding på meg. Det blir mer sånn " bena på bordet og lapp toppen på fanget" helg. Ikke så galt det heller.


En listeførende dame har jeg alltid vært og det er ikke bare i mat butikken jeg har med liste.
På IKEA vanker det alltid lister. Listen inneholt denne gangen:
Seng, sminkebord, 2 lamper, 2 sengetepper, en ekstraseng og 4 gardin fag med blondegardin.
Av en eller merkelig grunn detter det alltid mye annet rart oppi kurven. Av og til fordi jeg på impuls finner så mye fint som BARE MÅ bli med hjem og noen andre ganger feilkjøp.
Noen av disse feilkjøpene viser seg å være geniale feilkjøp.
Som da jeg klarte å lese ( ?) på IKEA sine nettsiden at blondegardinene ble solgt som et og et fag. De gjorde ikke det!!! Så denne dama kom hjem med ikke mindre enn 8 fag.
4 mer en det som strengt tatt var nødvendig.
Liftgardin planen i tv stua ble skrinlagt, og opp kom disse 4 nye blondegardinene. Ikke så galt at det er godt for noe...
Ha en herlig fredags kveld alle sammen.
Jeg kommer tilbake med bilder av sminkebord og seng som er ferdig stæsja i løpet av helga.
Klem fra Elin:O)

17 kommentarer:

 1. Hei, he he, skal være sikkert og vist at mette unger også bråker. Når de har det kjekt stiger gradene med en gang. Og det beste er jo at de ikke merker det selv og ikke kan fatte hvorfor det skal være nødvendig og hysje på de. Våre herlige små avkom;)
  Gleder meg til å se rommet ferdig.
  Ha en fin avslappende kveld:
  Klemmer fra anne

  SvarSlett
 2. Så koselig og fint du har gjort det på prinsesserommet. :) Virkelig skjønt, lett og luftig. Mange fine ting og møbler også. Det øverste bildet, i lysegrønt, fikk jeg til bursdagen. Har hengt det i gangen. :)

  SvarSlett
 3. Så koselig lilleprinsesserommet er blitt !! man kan vel aldri få nok av blondegardiner : )


  God fredagskveld : )

  SvarSlett
 4. hihi, åja det er lyd i unger - selv om de er mette...!
  så nydelig rommet til lilleprinsessen ble, helt herlig!
  ..innom for å ønske deg en fin og kreativ helg!

  moaklem

  SvarSlett
 5. Ikke rart tenåringene STOR TRIVES hos dere, et så flott rom kommer aldri junior prinsessen til å glemme!! Det skal du vite , du Elin som har gjort det så fint på rommet hennes. Vennene hennes er sikkert helt i hundre i omgivelsene pluss en Prinsesse Elin som har tryllet frem den beste Pizza som de aldri har smakt før. Du har all grunn og være stolt av deg selv:)

  Husker så godt fra barndommen ja , Gamlå har vært barn hun også leeeeeeeeeeer,

  Kom hjem etter mange uker på landet.

  Åpnet døren til rommet og der hadde min far laget kommode med benkeplate over. Hylle og innebygget seng. Fargene var orange og brunt. Men Herregud så kry og stolt jeg vat, glemmer det aldri.

  Du har laget et merke i din hjertes hjerne som hun aldri kommer til å glemme.

  Du er en fin mor.

  klem fra Gamlå

  SvarSlett
 6. Så heldig prinsessa er. Kjempe fint rom. Mange fine detaljer.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 7. Så fint rommet da! Koselig ja! Fine bilder i forrige innlegg også!!
  Go helg Elin!
  Klem!

  SvarSlett
 8. Fin gammel gyngestol - kjempekoselig!

  SvarSlett
 9. Visst er du en god mor ialefall, som steller istand en liten fest en fredagskveld!! Skjønner godt at hun er fornøyd med koselig rom!! Ha en fin helg med bena på bordet...(om du klarer:-)??)
  klem fra meg

  SvarSlett
 10. så koselig prinsessa di får det på rommet. hun må jo være helt i skyene nå hun! jeg har også væer en tur på ikea for ikke så lenge siden og det er rart alt som plutselig detter i handlekurven altså... fikk blandt annet med meg en søt liten lysekrone som skal opp på prinsesserommet her i huset! Vil ønske deg en fantastisk flott helg. jeg glder meg til å se stæsjet seng og sminkebord!!

  SvarSlett
 11. Hihihi.. nok en gang - du skriver rett fra sjelen - jeg elsker å lese det du skriver ! Det er akkurat som om jeg sitter og opplever det hele samtidig.. anyway.. ikea er farlig! Jeg har jo jobbet der i 5 år - og det var en KJENT setning som passerte meg i kassen "Vi skulle bare ha en pakke stearinlys" - også hadde de plutselig kjøpt seg nytt kjøkken ;-D Sånn er det med ikea - ikke ett helt kjøkken - men man handler alltid mer enn man hadde tenkt :-)

  Kjempesøtt jenterom - er miniprinsessen fornøyd også ?

  Ha en fiiin helg! KLemmer

  SvarSlett
 12. Så helgid lille prinsessa di er, rommet blir nydelig. Og blonde gardiner er vel aldri feil.
  Jeg må også skrive lister ellers glemmer jeg alt....
  ha en fin helg klem Marilyn

  SvarSlett
 13. Å shoppe mer enn planlagt uten å være 'litt' klar over det er jaggu meg godt gjort!
  Men så kom det nå til nytte og det er jo ingenting som er bedre enn det ;o)

  Prinsessa har all grunn til å være fornøyd med den nye hulen sin. Kjempeflott!
  Kjenner til den med at unger har en tendens til å høres ut som om de er i ferd med å komme gjennom taket. Og det helt uten at de prøver på det til og med... DET er talent det!

  Ha ei strålende helg med lappen på fanget. Jeg skal ut på stoffjakt til den tidligere omtalte dåpsgaven som skal styles litt. Bare tre uker til jeg får vise den frem nå. Føler meg som om jeg er 7år og vet jeg får det jeg ønsker meg på julaften. Tiiii, hi!

  Kyss, klapp og klem!

  SvarSlett
 14. veldig søtt og koselig rom! :-)
  Kan tenke meg hun ble glad for det ja!
  Er taket rosa?

  Ha en god helg!! :-)

  SvarSlett
 15. Så fint som rommet til "prinsessa ble da!!Men er det like ryddig der støtt?? Har erfaring med att slike rom pleier være helt kaos..he he!!
  Og gardinene var jo bare helt skjønne!!Ha en strålende helg..KLEM:)

  SvarSlett
 16. Hei! Så nydelig rom prinsessa har fått, hun er kjempe heldig. Så nydelig pynta og ordnet til. Et rom for en prinsesse ja. Ha en fortsatt fin helg. Klem klem

  SvarSlett
 17. Heisan! 1 kommentar i dag, foreløpig ihvertfall, og det blir hos deg. Her er vårsjauen (kaste, hive, ordne, vaske) i full gang, akkurat for øyeblikket er mannen i huset på biltema for å skaffe nødvendig proviant... flere svarte søppelsekker, skruer og den slags ;o) Sjelden at vi er i jobbehumør samtidig og det må utnyttes.

  Veldig fint hos frøkenen, blir vel superlekkert når du har ferdigstilt med alt stæsjet du nevner.Gleder meg til å se.

  Ha en videre god helg, jeg må løpe og forhindre at gubben detter ned i en stol med avisen når han kommer inn døren, her må en være på vakt hi hi.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)