søndag 1. mars 2009

Bloggtreff med eggløsning...

Gårsdagens bloggtreff var helt topp. Jeg har truffet mange bloggere opp igjennom tidene men ikke på et slik arrangement.
Så jeg stilte opp med en hel gjeng av sommerfugler i magen.
Når min gode venninne Helene måtte kaste inn håndkle i siste minutt på grunn av isjias, så ble det ekstra spennende å skulle treffe alle disse på egenhånd uten moralsk støtte. (He he)
Jeg hadde ingenting å frykte for vi fant tonen alle sammen i løpet av et par sekund.
Vi var innom en tur på Berheim først. En nydelig butikk som resulterte i en liten skål fra Green gate.
Etterpå var det butikken til Tiril som stod for tur. Tiril var på jobb og jeg fant fort ut at denne dama hadde jeg sett mange ganger før i denne butikken.
Det har slått meg et par ganger tidligere, at hun alltid springer rundt å fikser på et eller annet, er alltid smilende og snakker med alle kunder som om de skulle hatt kjent hverandre i årevis.
Dette vil jeg kalle en fantastisk kunde service. Hun får alle til å føle seg så velkomne.
Når vi snakket i går var hun akkurat slik. Bare et stort smil.


Turen gikk videre til Villa rosa der vår alles Gamla (som slettes ikke er gammel ) fikk en kåpe som virkelig var en innertier.
Alle som stod runt når hun prøvde den å utstøtte: osv. " ååååååååååååå såååååååååååå fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, den mååååååååååååååååååååååååååååå du bare kjøøøøøøøøøøøøøøøpe" Den paaaaaaaaaaaaaaaasser deg perfekt"
Mens Gamla utførte de merkeligste akrobatiske øvelsene med både armer og ben for å sjekke om den virkelig passet, mens hun speilet seg og vi stod rundt å applauderte..
Noen av øvelsene var kanskje litt på kanten, da jeg ikke helt tror på at Gamla vil gå rundt som en gorilla når hun bruker kåpen. Men kåpen ble med i posen til Gamlå den.


Etterpå var vi på smak, hele hurven. Her fant jeg egg i lange baner. Herlige, søte,
kjær kommne og fruktbare Maileg egg. fruktbare.....det kan fort bli flere av disse.
De formerer seg raskt om man ikke helt holder tungen rett i munnen ( i den rette munnen...)
Små og store, i grønt, rosa og blått.
Små egg i de samme nyanser men dog uten kaniner på. Jeg måtte selfølgelig ha med kaniner på.En ting er at egg er fine utpå men denne typen var vakre inni også. Hadde de ikke vært av aluminium kunne man sikkert hatt vrengt dem og brukt dem på begge sider....


Foto: Gamlå
NB Sørensen var neste stopp der det vanket mat, drikke, desert og kaffe. samt en evig lang foto shoot av diverse menyer, mat, andres mat og av oss. Her var det bare å smile pent og sitte fint.( ingen ben på bordet eller bak nakken...)
Det var en utrolig kjekke dag sammen 5 utrolig kjekke damer.
Det var mye latter igjennom hele middagen.
Akkurat slik jeg håpet et bloggtreff ville bli.Dumt at flere som hadde gitt beskjed at de kom, ikke kom uten å gi beskjed.
Men sånn er det vel av og til at man ikke kan få til å rekke alt.
Vi 6 rakk det iallfall og det var bra for jeg føler iallfall jeg har blitt kjent med 5 fantastiske jenter litt utenom bloggen. Noen har jeg blogget med lenge mens noen har ikke blogget så lenge men alle var så flotte på hver sin måte:O)
Det ble både Maileg egg, servietter ( som jeg sliter med å bruke for de er så fine), andre små egg til å henge på et av kutta grener og en Green Gate skål med roser.I dag dagen derpå skal jeg få ryddet, laget mat og se på oppvisning på rideklubben.
I morgen er det jobb igjen etter noen herlige feriedager. Det eneste som manglet disse dagene var sola men med nok levende lys, så ble det vår stemning i denne heimen også.
Ha en herlig søndag jenter.
Klem fra:
19 kommentarer:

 1. Det høres ut som dere hadde det kjempe fint. Alltid litt spennende med sånne treff.
  De eggene var bare nydelig. Nå er ikke jeg så glad i påskepynt men de kunne jeg hatt. Har ikke sett de rundt her. Skal en tur til Kristiansand på torsdag får se om de er å oppdrive der.
  Ha en fin dag
  Klem Marilyn

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere koste dere på bloggtreff:o)
  Vi hadde jo her i Bergen i høst og det var utrolig kjekt:o)
  Noe som jeg håper blir igjen engang!!
  Koselige egg......nå er du klar til påske snart!!

  Ha en fin søndag:o)

  SvarSlett
 3. Man kan bare misunnelse:))) når du leser om et slikt møte! Well done you! Lykke til!

  SvarSlett
 4. Høres ut som dere hadde en helt topp dag.
  Flotte ting du fikk med deg hjem.
  Nydelige egg og flott skål.
  Ønsker deg en flott søndag :)

  SvarSlett
 5. Så gøy å se, og lese fra treffet! Kjenner igjen følelsen av å være i overkant inspirert, og det er så digg!! Masse fint du fikk kjøpt deg, og de andre og selvf! Artig overskrift da... måtte se to ganger, og din blogg stod først på lista i dag :) Ønsker deg en super duper søndagdag. klem

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Hei,takk for sist!
  Det var en koselig dag i går,så gøy å bli kjent med deg,og de andre:)
  MÅ gjentas!

  Flotte ting du kjøpte!
  De eggene var jo bare nydelige;)

  Ha en fin fin søndag,klem Mona:)))

  SvarSlett
 8. Hei Kjære prinsesse

  Hvordan er det med deg? Her er alt vel. Så yggelig at dere har hatt treff. Jeg håper IKEA inviterer til sommeren igjen, for da kunne vi laget treff igjen.
  Og nå når Celine er blitt så stor risikerer jeg ikke å måtte dra hjem meg genseren full av bæsj.....knis.

  Stor klem
  Christine.

  SvarSlett
 9. Høres ut som dere hadde det koselig ja :))
  Og litt shopping ble det og tid til ;)
  Eggene er kjempesøte ..

  ha en fin søndag videre :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 10. høres ut som om dere har kost dere masse:) Maileg påskeeggene var kjempelekkre, må nok en tur innom smak før påsken jeg også!! Ha en videre fin søndag!

  SvarSlett
 11. Hei!
  Dei påskeeggå va heilt nydelige -dei me kaninane, de va vel derfor du kjøpte dei??

  --ha en fortsatt herlige søndag!!

  SvarSlett
 12. Så koselig dere har hatt det da :) Skulle gjerne vært med på det bloggtreffet :) Utrolig flotte ting du fikk tak i da :)

  Ha en flott søndag :)

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 13. Så gøy at det ble klaff!!! Så herlige vårlige påaskesaker du har fått tak i!!! Ha en fin uke prinsesse!! Klem fra Anette

  SvarSlett
 14. Høres ut som et perfekt treff, ¨dere ser så koselig ut på bilde også. Så masse fint du fikk med deg hjem da :O=)

  Nå blir det påske hos Prinsesse Elin... Nyt kvelden KlemmerO=)

  SvarSlett
 15. Skal si du har kjøpt egg, nå kan altså bare påsken komme til toppen på Å. Koselig med bloggetreff. Har begynt å blogge igjen, kjeder meg litt med influensa for tiden. Klem fra Mona

  SvarSlett
 16. Ååååååå misunne misunne misunne... Disse påskeeggene er jo bare KNALLFINE. Og nå har du fått HEADING med påskeegg også... SUKK:) Dobbeltmisunnelig!!

  Jeg har lagt inn en bestilling directly fra Danmark!! Det vil si at jeg håper at eggene mine kommer frem til København innen 8.mars ( kvinnedagen) for den 9.mars skal min håpefulle niese reise hjem... Forhåpentligvis med kofferten full av Maileg egg;)

  Jeg har faktisk ikke funnet eggene her i Bergen enda. Men jeg har ikke letet så forferdelig heller... For nå blir det eggløsning fra Danmark istedet!

  I ettermiddag har jeg endelig klart å sende en liten hilsen sørover til en postkasse nær deg også;) Jeg er ikke en type som saler samme dagen som jeg rir, og siden jeg rir veldig sjelden blir det dårlig med saling...Men iallefall er ørliten pakke på vei. Litt på etterskudd. Til bursdagsbarnet. HURRA!

  Iallefall så var det knallfine bilder av knallgøye egg. Takk for tipset...:) Klem

  SvarSlett
 17. Hei Elin

  Koselig å treffe deg på bloggtreffet. Utrolig så godt vi alle fant tonen sammen. Slikt liker jeg. Og jeg gleder meg til neste gang:)

  Nydelige egg du har handlet, SUKK.
  Søren og at jeg er på sparing;) Ja ja dere får nok se hva jeg har spart til i sommer:)

  Ha en fin kveld. Kommer innom til deg snart igjen.

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 18. Gud så flott et treff dere har hatt, arti ja :-)) gjensynsglede, selv om en kanskje ikke har møttes før på en måte... jeg hadde det i alle fall slik etter mitt første bloggtreff .-))

  SvarSlett
 19. Herlig innlegg dette her var, og jeg lo som bare det av Gamlå som prøvde kåpen. Du er nå en flink og herlig forteller du Elin, leeeeeeeeeeer.

  Ja, bloggtreffet var helt topp og neste gang er nok vi nok flere på bloggtreffet tenker jeg.

  De eggene du kjøpte var skikkelig fine, hm hvorfor kjøpte ikke jeg slike mon tro!!! Angrer skikkelig nå skal jeg si deg.

  Ha en fin uke,

  klem fra Gamlå

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)