torsdag 9. februar 2017

Gjesterommet vårt


Hei og god torsdag!
Vi har hatt slikt et fint vær de siste dagene, så det å ta lyse bilder har rett og slett vært en fryd. 
I dag tenkte jeg skulle vise dere bilder fra kjelleren og det som en tid fremover skal fungere som gjesterom. 
Jeg skriver det slik for jeg har egentlig veldig lyst til å overta dette rommet selv og mens vi diskuterer for og imot, kan gjester få glede av å sove her nede. 


Ingenting av dekoren jeg har brukt i dette rommet er ny. Det er fra litt her og litt der rundt om i huset. Veggene ble for et par år siden malt i lys lin. 
De turkis putetrekkene er 2 av 6 som ble kjøpt inn i fjor vår til stuen. Jeg skal i år som i fjor bytte ut mørke tekstiler  i stuen med lysere og sommerlige tekstiler, men kunne fint avse et par av disse trekkene. 
Puten med palmetre på tror jeg vi kjøpte enten på H&M Home eller hos Jotex. Det er et putetrekk som vi har hatt liggende og som ikke har vært i brukt en stund. Sengeteppet er 5-6 år gammelt.


Lampefoten på nattbordet er også gjenbruk, lampeskjermen ble kjøpt på salg i fjor men ikke blitt brukt noe særlig enda. Bytte av Lampeskjermer er forresten en smart ting hvis man ønsker å fornye noe i et rom uten at det koster alt for mye. Enten du ser etter lampeskjermer på salg eller bytter om på lamper du allerede har i huset.
Krukken som har stått å støvet ned ble fylt med små drivved biter fra Riviera Maison. Derfra kommer  bilderammen også. Den og flere ting ble kjøpt i fjor vår, hos Paradiset interiør. 


For å få inn litt kontraster har jeg valgt mørkebrunt. Kransen over sengen kjøpte jeg for flere år siden på Panduro til en slikk og ingenting. Jeg har limt på et par skjell for for anledningen, for å myke den litt opp og samtidig få inn litt maritime detaljer. 


Februar og lysere tider. Det er utrolig deilig når sola skinner- selv om det er bikkjekaldt! Her er vi i full gang av planlegging av vinterferie etterfulgt av en liten ferie for oss voksne. Ikke at vi trenger ferie etter vinterferien men i år blir det slik for da reiser vi og noen venner til Florida et par dager etterpå vi kommer hjem fra Hafjell. Så her må vi ha tungen rett i munnen og flere ting må forberedes allerede nå. 
Mer om dette  skal jeg fortelle om i neste innlegg. Nå er det tid for vekking, frokost og pakking av skolesekker.
  Klem:O)

3 kommentarer:

  1. composed of carbon, just like white diamond, but technically, it isn't really diamond due to its polycrystalline structure. Graphiteis also composed of pure carbon, but because it does not have the same crystal structure as diamond, it does not qualify as diamond. In fact, black diamond is actually the product of carbon formation between that of graphite and diamond.
    cheap jewelry
    mens watches
    womens clothing

    SvarSlett
  2. أهمية تركيب دعامة تمدد الشريان الاورطي :
    تخطي الشريان: يمكن أحيانًا أن يتم استبدال الشريان المسدود بعروق أخرى من الجسم في إجراء يعرف بتخطي الشريان.
    التضيق التاجي (Subclavian steal syndrome): حيث يحدث تصلب في الشرايين المؤدي إلى الشريان السباتي ويؤدي إلى سحب الدم من شرايين أخرى في المنطقة.

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)