tirsdag 3. januar 2017

God jul, God Nytt år og Hei hei 2017


G O D T     N Y T T   Å R!

Desember har fløyet avsted, og for meg som mange andre ble desember ganske travel. Det var en del jobbing, forberedelser til julen, familietur og vips så var det jul og enda mer jobb. Men vi har kosa oss...

Familieturen gikk til København. Vi talte 11 stk som reise fredag klokken 06 den 16 desember. Vi bodde på Tivoli hotell et hotell som virkelig kan anbefales.


God mat, fine rom og vakkert pyntet for høytiden. Fredag kveld feiret vi svigerfars 80 års dag med en tur rundt i København i limousin etterfulgt av middag.


Lørdagen ble formiddagen brukt i Tivoli. Ettermiddagen spiste vi sen lunsj i sjømannskirken der de serverer grøt hver lørdag. ( både svigerfar og svigermor har jobbet flere år på sjøen) Det var utrolig koselig.
Lørdag kveld spiste vi middag og siden det var rett før jul hadde butikkene lenge oppe og vi fikk tid til litt shopping etter middag, før vi avsluttet kvelden i baren på hotellet.


Søndagen ble brukt i byen der vi fikk unna de siste julegavene og shoppet litt til oss selv.
Sent søndag kveld reiste vi hjem igjen. Trøtte, mette og veldig fornøyde.



Julaften ble feiret hos oss med 13 til bords. Vi spiste pinnekjøtt, ris krem og Dronning Maud. Vi delte ut gaver, hadde besøk av julenissen og vi hadde quizz. Det var en utrolig koselig kveld med mye latter og glade barn og voksne.


1 dag hadde vi familien til kveldsmat, vi spilte spill og så film. 2 dag reiste jeg på jobb mens resten av gjengen reiste i middagselskap. 3 dag ble brukt til å se filmer, slappe av og 4 dag hadde vi middagsgjester igjen.
Nyttårsaften var jeg på jobb på kvelden så mens familien spiste mat her hjemme var jeg sammen min andre familie. Brukerne og kolleger på jobb. For en fantastisk feiring!
For en fantastisk gjeng med mennesker. Tror det er den mest innholdsrike nyttårsfeiringen jeg har hatt på flere år.


En kort oppdatering på julen hos oss. Nå er vi alle her i huset klare for 2017. Jeg har fri i dag og tenker å starte forsiktig med å plukke bort alt det røde....men jeg må innrømme det at jeg kunne lett hatt juletreet fremme 1 måned til. Det er så utrolig vakkert og er så koselig med alle de små lysene.
Men alt har sin tid....også familiens juletre,

Ha en fin fin tirsdag. 
Klem :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)