tirsdag 13. desember 2016

Travel førjul men jeg elsker det...

 Hei! 
Her har de første 12 dagene i desember gått som en vind og plutselig er det allerede 13 desember.
De 2 neste dagene kommer til å bestå i å få pakket koffertene før hele familien setter seg på flyet til København tidlig fredag morgen.
Vi er ikke mindre enn 14 som reiser sammen for å feire svigerfar sin 80 års dag denne helgen.

Dette er en tur vi har sett frem til i hele høst. Tenk det å gå i Tivoli nå rett før jul, eller sitte på kafe, drikke kaffe, spise smørbrød mens julestemningen bare synker skikkelig inn.
Julestemning  har  jeg da hatt ganske lenge her hjemme, men det har gått slag i slag med alt i fra besøk på julemarkeder, juleverksted for barn, juleverksted for voksne, julegaveshopping,  juletrepynting til  selvfølgelig desember influensa - så det skal bli godt å senke skuldrene å få bare kosa oss uten noen som helst som må gjøres.

Julegavene er så og si i boks og de vi mangler kjøper vi i Danmark.
Nå mangler vi bare å legge klær i kofferten, få unna et par tilsyn  (vi har 2 fosterbarn og tilsynsførere er noe av det som hører med) en aftenavkt, levere hunden vår til en venninne og familien hennes og så er vi nesten klare.  Travelt opptatt betyr mindre tid til blogging men jeg har tenkt på bloggen å tatt noen bilder som kommer her.


 Stuen har blitt  ferdig pyntet til jul, Adventsstaken byttes ut til jul med friske blomster.


 ...det samme har tv stuen.  Det gamle treet vårt har flyttet opp hit mens vi har investert i nytt juletre til stuen i hovedetasjen.


Å ha 2 juletrær som står å skinne er dobbelt så mye julestemning synes jeg og tv stuen blir brukt hver eneste kveld så hvorfor ikke få skikkelig julestemning her oppe også.
Her oppe har vi pynta treet i rødt og rustikk men treet nede er i lyse farger, pasteller, gull og sølv


Juleverksted sammen med venninner er en tradisjon tro. Hvert år inviteres mine venninner til en kveld med god mat, god drikke, kreative sysler og veldig mye latter.
Det er ikke ofte vi kan sitte ute i hagen uten å blåse avsted hos oss men dette året hadde vi 9 grader, vindstille og opphold noe som gjorde at vi kunne stå ute å holde på de kreative aktivitetene. Etter på satt vi rundt bålet å hørte på julemusikk, snakka og kosa oss.


Kjøkkenet er ferdigvasket...dette året har ikke akkurat det vært noe særlig vanskelig når hele kjøkkenet er nytt. Litt støvtørking blir det jo alltid men dette året trenger jeg verken ta komfyr, tak eller vaske skapene både inni og utvendig.


Min allergiske mann har ikke lagt merke til at jeg har svibler i hus....enda. Men jeg har hørt av noen som jobber på blomsterbutikk at de hvite sviblene er mye mildere enn de rosa og blå. Her står iallfall de i full blomst etter helgen.Jeg har fridag fra jobben men har mye jeg skal få ordnet før fredag morgen kl: 04:00,  at her kan det ikke slappes av.  Jeg får brette opp ermene å komme i gang. Ha en strålende vakker tirsdag.

Klem :O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)