torsdag 7. juli 2016

Sommerferie og på vei til Fjällbacka


Her har sommerferien startet for nesten alle i huset untatt lærlingen. Hun må jobbe i 14 dager til før hun tar ferie.  Den aller første dagen i ferien min har det regnet og dagen har blitt brukt lirr forskjellige ting blant annet litt shopping og klesvask. Klær til avreise i morgen.
Første stopp for oss som har tatt ferie er Sverige. Tradisjon tro skal vi blant annet til Fjällbacka. Verdens vakreste sted. Jeg har faktisk ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært i denne lille fiskerbyen på vestkysten av Sverige men det begynner å bli en del.Shopping har jeg også gjort og i dag var jeg å kjøpe meg en seilbåt som jeg har hatt så lyst på siden jeg så den på hovednettsidene til Riviera Maison tidlig i vår. Jeg fikk gavekort på en interiørbutikk til 40 års dagen min og endelig hadde de fått inn denne båten.Resten av kvelden skal brukes på å pakke, rydde litt og gjøre klart til avreise i morgen tidlig. ( veldig tidlig...)

Ha en fin fin kveld

Klem fra Elin

4 kommentarer:

 1. oh ein tolles SCHIFF,,,
  dann wünsche ich dir noch einen schönen URLAUB,,,,,

  einen schönen ABEND noch
  bis bald die BIRGIT aus TIROL

  SvarSlett
 2. Ønsker deg fin ferie til Fjällbäcka, har vore der nokre gongar for lenge sidan. Men no frista du meg virkelig til å ta turen innom der, vi reiser forbi kvart år når vi skal sørover til Falkenberg. Kanskje legg du ut litt fristande bilder om byen og spennande shopping,....eg trur vi likar litt av det samen innan interiør! Har blogg, men har ikkje blitt mange innlegg siste åra, er likevel ute på bloggerunder med jamne mellomrom, litt meir å lese og tips på blogger enn på Facebookgruppene. God ferie!

  SvarSlett
 3. Hei på deg søte Elin:)
  så deili med ferie
  ja Sverge har mang en fin plass
  kos dere masse
  klem Eli:)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)