torsdag 7. januar 2016

En ny vår i januar ;)Hei 

Denne uken har jeg virkelig vært effektiv. Jeg  har fått gjort mer på denne uken enn det jeg har gjort de 4 siste månedene. Mye av høsten har gått med til å passe på krystallene mine som hopper rundt i tide og utide ;O)
Så kom julen med alt som følger med og nå  - endelig nå  kan jeg klare å få gjort unna husarbeid uten å måtte fordele arbeidet utover hele uken.
Dette har jeg lengtet etter - det kunne gjøre ting uten at jeg behøver å tenke over hva jeg gjør. #takknemlig (visst krangler nakken og ryggen som bare det etter 3-4 måneder med å holde hode i posisjoner som gjør at jeg ikke utløser krausellsvimmelheten, men nå ser jeg endelig lys i tunnelen.) 

Jeg har altså fått ryddet unna hele julen, fått ryddet og ordnet i klesskapene oppe  og vi har fått ny sofa i hus. ( det ble forresten knallfint)
Lamper og pynteting i stuen har tatt minst 2 runder på nye steder før de har endt opp på stedet der de var fra starten av, jeg har fått unna 6 kurver med skittentøy og det helt uten tørketrommel (den startet med å lage en merkelig lyd lille julaften) jeg har fått handlet  inn mat til hele uken og jeg har fått tørket støv av det meste som kan tørkes støv av. Og det beste av alt er at jeg virkelig har kosa meg når jeg har gjort dette.

I morgen kommer en kar for å fikse tørketrommelen (håper jeg) og det er fredag- den beste dagen i uken.  Akkurat nå føles livet veldig godt.Her blir det avslapping, fyring i peisen  og tv titting resten av kvelden....fordi jeg virkelig fortjener det.

Ha en strålende fin torsdag. 
Klem fra Elin


1 kommentar:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)