tirsdag 3. november 2015

Bilder fra Løedamenes julemarked


Hei og god morgen!
Nå er det lenge siden jeg har vært innom her og det er rett og slett fordi 1. Vi har arrangert julemarked og det har vært veldig travelt og 2. For tre uker siden fikk jeg krystall syken ( lite praktisk når man skal holde julemarked og det hadde ikke gått om ikke venner av meg hadde brettet opp ermene å hjulpet meg) og har hatt problemer med å sitte på datamaskinen på grunn av kvalme. Julemarkedet er ferdig for i år og vi hadde bortimot  2500 besøkende :oD og jeg klarer å holde kvalmen i sjakk med å ta Ingefær tabletter og sjøsyketabletter.

Søndag viste endelig værgudene seg fra grei side ( det har nesten blitt en tradisjon at vi har regn på julemarkedet) og det var opphold, gode temperaturer og glimt av sol. Dette året delte vi ut gratislodd i porten slik vi etterpå kunne se sånn ca hvor mange som var innom julemarkedet i løpet av dagen. Vi vet at det var mange som ikke ville ha lodd for de skulle hjem før trekningen men altså det ble delt ut 2300 lodd og 1300 av disse ble delt ut i løpet av de 2 første timene.

Nå skal jeg finne frem sjøsyketablettene, ingefær tabletter og ingefær te ( føler nesten som om jeg er gravid og det er jeg ikke), få i meg litt kaffe før de andre står opp.


Å ja... holdt på å glemme denne frøkna på bildene over her. Den kjøpe jeg på julemarkedet så da er en av julens tradisjoner unnagjort...1 ny maileg nisse til mor hvert eneste år.

Ha en strålende dag! 

Klem fra Elin :O)

3 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)