fredag 7. august 2015

Deilige fredag
F R E D A G 
Det er fredag og selv om jeg synes ferie er godt er den gode fredags følelsen ubetalelig. I dag har jeg fri hele dagen. Iallfall føles det slik. Jeg skal ikke på jobb før klokken 22 i kveld. Før den tid skal hele fredagen nytes her hjemme.


Jeg har alltid store planer på forsommeren over ting som skal utføres her hjemme når ferien starter og dette året føler jeg at jeg har fått gjort mer enn ellers. Vaskerommet er ferdig og fått ny farge, benkeplate og blitt det jeg håpet på mer praktisk og det blir rett og slett ikke så fort rotete som før. Jeg har fått orden i skuffer og skap og jeg har fått flikket på vinduskarmer, dørkarmer og diverse andre ting som trengte et strøk med maling.


En ting denne sommeren som jeg IKKE kom i mål med var hagen. Sommerblomstene ble kjøpt inn i mai og bestod av et par Hortensia, noen stemor...ja og så kom regnet og da var det de sommerblomstene som ble kjøpt inn denne sommeren. Aldri før har jeg kjøpt så mange blomsterbuketter til å pynte med innendørs som denne sommeren.


Litt nytt har det blitt her hjemme...det blir det alltid. Nytt sengeteppe i rødt, blått og hvitt -kjøpt på salg. Ikke fordi jeg ikke har sengetepper....for er det noe jeg virkelig kan slå i bordet med så er det nettopp det. Sånn bortimot 16 stk ligger fint brettet oppå skap, i kurver og til pynt rundt i huset....og det er etter jeg har kastet og gitt bort en del. Jeg elsker vatt tepper.


Nye lyse putetrekk i striper og mønster kjøpt på Home & Cottage, noen nye interiørbøker, litt små nips i form av duft lys, skilt og diverse annen pynt. Jeg har til og med kjøpt meg en baseball. Jeg er på jakt etter baseballkøller. Jeg har gitt opp å finne antikke køller så jeg satser på å finne en butikk som selger nye som ikke er alt for dyre og pusse dem ned og gjøre dem gamle av utseende selv.


Det er fredag og helg og jeg skal kose meg her hjemme sammen med familien, spise fredagspizza og bare nyte livet.

Ha en strålende fin fredag! 
Klem:O)

5 kommentarer:

 1. Hei. Så deilig å bli ferdig med oppussing, kan jeg tenke meg. Vi pusset også opp vaskerommet på nyåret, og det var godt å få gjort. Fint sengeteppe du fikk kjøpt, og det er alltid gøy å handle noe nytt til huset. Hage er det ikke alltid man kan fikse så mye, hvis det for det meste regner. Her på østlandet har det også regnet litt, men jeg har fikset litt i hagen etter at vi kom hjem fra hytta i Sverige i sommer.
  Husk at man ikke får gjort alt heller, så da skal du være veldig fornøyd med å få pusset opp, kost deg i hjemmet og handlet litt. Nyt helgen du også. Vi reiser på hytta i Sverige igjen i helgen og det er spådd fint vær. Dette må nytes. God helg.
  Klem fra Anne LIne

  SvarSlett
 2. Så fint du har det:-)
  Lekkert sengeteppe, og så fin sengegavel! Herlige, svale blåfarger.....så sommerlig :-)

  SvarSlett
 3. Trivelige bilder, ha en underbar fredag!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)