lørdag 20. juni 2015

Nedtelling til ferien...

Fra venstre: Kari, Marion, June, Hege, Marit og Line


Hei dere!
Det er helg og jeg er tidlig oppe for å få orden på ting her hjemme, før jeg skal bruke de neste ca 20 timene på å holde styr på penger, billetter, opplæring av dugnadsfolk på kassenapperater og diverse annet arbeid i sammen med resten av styret i vannfestivalen. 

Gårsdagen var utrolig kjekk har jeg fått høre (var selv ikke nede siden jeg skal være der i hele dag og natt) men det er jo utrolig gøy at når vi frivillig legger så mye arbeid i noe- at tilbakemeldingene er bra. Både for oss og for sponsorer. 


Sist helg var jeg og jentene på  World tour beach Volleyball  i Stavanger. 
Vi hadde VIP billetter og dermed bestod kvelden blant annet av middag etterfulgt fest i teltet bak hovedbanen.
Maten var helt fantastisk og stemningen var god. Litt kaldt ute og på tribunen men inne i teltet var det bra. 


Her hjemme skjer det noe hele tiden og nå i formiddag skal grovkjøkkenet innredes og når jeg kommer hjem i natt en gang håper jeg at benkeplaten over tørketrommel og vaskemaskinen er montert.  

Nå er det liksom det aller kjekkeste som står for tur... endelig! Jeg er lei å bruke de andre rommene som oppbevaring for yttertøy, sko og andre ting som pleier å være på vaskerommet/ grovkjøkkenet. Det skal bli deilig å få orden igjen.


Neste ukes prosjekt (jeg elsker å ha interiørprosjekter å se frem til) er å få male et par gamle pinnestoler svarte, som skal brukes på vaskerommet), kjøpe sommerblomster (det har liksom ikke vært vits i å kjøpe de store mengdene med dette været vi har), plante og luke bedene våre. Rett og slett gjøre det fint utendørs til sommerferien starter.

4 dager igjen på jobb ( har fri på torsdag) og så er det 5 uker med ferie. HURRA!!! 

Ha en fin fin lørdag. 
Vi blogges!

Klem fra ElinIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)