mandag 23. mars 2015

Selvlagde verandakasser


Det er mandag og  om akkurat en uke - sånn i 16 tiden, tar jeg påskeferie. HERLIG! Jeg drømmer om fridager med sol som kan nytes ute på terrassen og i hagen. Årets påskeferie skal tilbringes både hjemme og på Sørlandet.Sammen med sol, lysere kvelder og mildere luft kommer lysten til å pusle med små og store prosjekter her hjemme. Det første på listen er store blomsterkasser. Jeg har i flere år vært på jakt etter de rette men kjære vene for en pris på disse kassene. Med kyndig hjelp fra svigerfar skal disse snekres selv mye for en mye billigere penge.Jeg liker disse kassene og planen er nesten like som disse men  i 50x60 cm. Altså litt høyere enn brede.  Toppen blir annerledes   med  et liggende bord som kant øverst og så skal mine  males hvite for å passe til hagemøblene og huset.


Så i dag har jeg vært å shoppet... 4  meter med glattkant 4 toms, 11 meter  med glattkant 2 toms og finerplater og jeg mener at jeg skal kunne snekre minst 3 kasser for prisen som jeg ville hatt måtte betale for 1.
Tenk å være så glad for noen plankebiter...Påsken må bare komme med sol og oppholdsvær for jeg har både tenkt å male blomsterkasser, flikke litt på hagemøblene og spise utendørs før vi reiser til Sørlandet på fredagen.

Vi får krysse fingrene for fint vær fremover men først er det dagen i dag som skal nytes og den skal brukes på jobb sammen med glade unger etterfulgt av innkjøp av kurver til oppbevaring av tenåringenes småtterier som ligger å flyter på badet og på rommene ( Jeg elsker organisering av rot så er det sagt) Det skal bli skikkelig deilig å få orden i sminke, hår-strikker og andre støv samlende duppeditter.

Ha en fin fine mandag du også.
Klem fra Elin 

6 kommentarer:

 1. Er så masse fint man kan lage selv og spare mange penger :)
  Blir jo litt artigere og, å ha noe hjemmelaget!

  Ha en fin mandag :)

  SvarSlett
 2. Flotte blomsterkasser.
  Blir kjempefint med hvite kasser til hagemøblene dine.
  Ha ei herlig våruke :)

  SvarSlett
 3. Det hørtes lurt ut! Ikke'no vits i å betale for mye, og selvgjort (made by svigerfar) er velgjort! Jeg ønsker dere en flott påske! Ja, det skal bli deilig med litt uteliv nå! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 4. Ålreit å ha noen handymenn i familien ;) Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Og så krysser vi fingrene for godvær i påsken. Det hadde vært heeeeeelt ålreit :)

  Klem fra Jijji

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)