torsdag 25. desember 2014

1 juledag


Hei og vel overstått julekveld

Her var det full rulle fra morgen til kveld for i år var det vi som skulle holde julemiddagen. Jeg elsker å ha gjester, lage mat og pynte.

At jeg ble skikkelig forkjølet dagen før lille julaften fikk ikke sette en stopper for en skikkelig familie jul med alt som hører med.
Her ble det skrelt poteter, det ble pyntet og utpå ettermiddagen ankom pinnekjøttet  ferdig kokt og spredte en deilig lukta av jul i hele huset. I 18 tiden kom hele familien og julekvelden kunne starte.

Selv om både lukte og smakssansene var noget begrenset var det verdens beste pinnekjøtt og  jeg tror aldri jeg har spist så mye (skal servere rester i kveld) og gavehaugen var så stor at vi måtte etter samtykke fra barna ha en dessert pause midt i gaveutdelingen.
I dag måtte jeg bite i det sure eplet å reise til legevakten - der fikk jeg konstatert kraftig bihulebetennelse, så det bar rett til Stavanger for å hente ut Antibiotika.

I dag har det jammen ikke blitt gjort mye, jeg orket rett og slett ikke. Det var først nå i kveld at jeg fikk ryddet unna tallerkener og glass, stoler og bord.  Mens den ene datteren har reist til kjærestens familie og den andre har dratt på skitur ( ja vi har fått snø) slapper mannen og lånehunden av på sofaen og jeg i godstolen med blogging, gløgg og nesespray. Ikke så galt det heller...


Om jeg fikk noe fint til jul? Ja det gjorde jeg virkelig. Jeg fikk flere ting fra Riviera Maison ( tar bilder i morgen) og ny blogge Pc fra mannen ( HURRA).

Nå skal jeg surfe litt på nettet, drikke litt mer gløgg før jeg skal begynne på kveldsmaten.

Klem fra Elin:)

3 kommentarer:

 1. Apart from, Chanel view is actually producing excellent accomplishments within watch omega replica watches business. Within 1986, the home associated with Chanel hit the cope with watchmakers as well as within 1987, the very first Chanel view, ”Première”made it's debut. Within the 1990′s, the merchandise outlines associated with wrist watches had been broadened rapidly. The entire list associated with wrist watches had been around $7, 000 UNITED STATES DOLLAR. Within the 21st hundred years, cartier replica watches Chanel increases a company foothold within the watch business for that unique style and also the specialized fake louis vuitton uk expertise. Chanel view is becoming increasingly more well-liked amongst comsumers because of its stylish style. For instance, following octagonal Elite, sq . Mademoiselle as well as diamond-shaped Matelassee band, Chanel view design has a tendency to easy, however ideal group appear. Within additon, the actual continuous louis vuitton outlet specialized development can make it's status develop quickly. For example, probably the most emblematic watch “J12″ sequence enhance it's technologies constantly.

  SvarSlett
 2. Så koselig pyntet og fint hjem du har. Flott at maten falt i smak, for det er vel det viktigste med hele julekvelden kanskje. Jeg ønsker deg masse god bedring med bihulebetennelsen og det er jo så kjedelig å bli syk i julen. Å rydde bort trenger man jo ikke å stresse med, spesielt hvis man er syk, som du er. Vi har fått ryddet bort nå, og jeg har også fått nye løpere på bordet, som ble nedgriset på julaften. Håper dere får noen fine dager videre, tross sykdom.
  klem fra Anne Line

  SvarSlett
 3. Så fint hos dig. Ha en fin fortsättning på ledigheten. Kram Suss

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)