søndag 11. mai 2014

Tips til UngdomsfestenDet har vært stille på bloggen den siste uken. Jeg har  vært opptatt med planlegging av supriseparty for datteren. Sammen med kjæresten hennes og bestevenninnen har vi de 2-3 siste ukene planlagt, klippet, limt, ordnet, kokkelert og  i går var endelig den store kvelden. Overrasket....det er bare forbokstaven.

Tema for festen var svart, hvitt og litt rosa

Jeg hadde valgt meg et sorthvitt bilde av datteren med rosa skrift  (redigert  i Picasa) som hoveddesign. Samme bildet ble brukt som dekor på lysglass, vimpler osv

Pynt og dekor:  Sorte duker på rull ( fås i 10 mester på hobbybutikken i mange farger 149,-),
40 Svarte og hvite ballonger
Svarte tallerkener
Plastikk glass med dekror i svart og hvitt som jeg har funnet på nettet og skrevet ut
Vimpler laget i sort og hvit papp.
Syltetøyglass til telys pyntet med bilde av jubilanten.
I tillegg hadde vi bestilt en banner med samme bildet av henne.
Popcornposer
Sorte og hvite sugerør
Hjemmelagde barter ( det blir ikke fart uten bart)Banneren er i poyester og  var 1,80 m x ca 70 cm. Banneren kan bestilles med stativ eller oppheng i hjørnene. Man kan designe banner selv eller velge ferdidesignet bannere.  Banneren kostet 399 og ble bestil hos Vistaprint.  

Vi har lenge snakket om å bestille et stort bilde til å ha over sofaen i stuen av datteren og hesten men så store bilder er veldig dyre, så etter å ha bestilt bursdagsbanneret - har vi kommet frem til at vi skal bestille en slik banner og spenne den opp på en treramme som vi lager selv. Mye billigere og ekstrem bra kvalitet.Ingen fest uten gjester og mellom 15-20 av vennene hennes satt klar da jubilanten ankom. Jeg er imponert over at ingen av ungdommene røpet seg før festen.
Maten som ble servert var taco.  Heldigvis har vi leilighet i kjelleren og jeg har sneket meg ned dit for å steke kjøttdeig, kutte salat og oppbevare all pynt som vi pyntet til fest med. Det går ganske mye mat i så mange ungdommer og jeg reknet ut på forhånd hvor mye jeg måtte beregne pr.person. 

Tips her er å kjøpe skåler i aliminum som kan kastes etter bruk. Så slipper man å stå å vaske opp i flere dager etterpå :0) Disse er perfekte til å varme mat i og oppbevare kald mat i. 
Koster nesten ingenting og selges på dagligvarebutikker, Nille, Europris osv De jeg kjøpte på Europris kom med lokk noe som var praktisk når de skulle transporters fra Kjelleren og opp i hovedetasjen før servering.


Popcorn i  hvite papiroser er både praktiske og fine som dekor. Jeg hadde liggende noen poser som jeg kjøpte hos Panduro da datteren skulle konfirmeres. De er laget for å ha levende lys i men siden jeg var skeptisk til kombinasjonen ungdommer og levende lys, så det ble som popcornposer de gjøre nytten. Jeg  satte flere av posene i grupper på bordene. Resten stod på et eget godisbord.Marsmellows, lakris, rosa og hvite karameller var noe av godiset som ble servert. Jeg liker når ting matcher så jeg passet på at godiset også gikk i festfargene.
Jeg fant labels på nettet til å lime på godisglassene. Plassserte godis, drikke osv på et eget bord så var det lett for gjestene å bare grabbe med seg et glass godis med eller en popcornpose.Søndagen er her og dagen har blitt brukt til å sitte i sofaen og bare slappe av....rydding etter festen trengte jeg ikke å tenke på. Da vi kom hjem kl:00:30 i går kveld var det ryddet og støvsuget.

Livet er akkurat så fint som det skal være på en søndag og jubilanten sier selv at hun har fått en av sine beste overraskelsene og kommer til å huske denne kvelden for resten av sitt liv.

Ha en fin fin søndag 

Klem fra Elin 

3 kommentarer:

  1. Gjennomført! Det skal du ha! Overraskelsesselskaper er alltd moro :) Og mange gode idéer som er notert bak øret ;)
    Ha en ny herlig uke!

    Klem fra Jijji

    SvarSlett
  2. That occurrence is favorite of which potential buyers include possibly recognized a top-notch connected with inclinations, replica prada sale on the subject of manufacturers. Presented the matter, here i will discuss a couple of the most wanted synthetic version custom made on this planet connected with shopping bags. replica prada sale Unsurprisingly, consumers are hugely investigating this specialised current market intended for Louis Vuitton synthetic version shopping bags. fake watches uk That custom made possesses absolutely recognized some sort of label intended for him or her self, currently being deemed a artisan on the subject of building shopping bags in addition to shoes and boots. replica dior With the eyes intended for aspect, Louis Vuitton possesses acquired an impressive name in addition to an impressive volume of buyers around the world. dior replica With regards to that custom made, monogram types usually are by far the most wanted these reproductions, since they characterize this embodiment on the Louis Vuitton vogue. fake hublot Storage compartments develop the LV monogram, for which motive, an absolute fashionista will probably always have such an piece correspond the woman case. Thinking of the way excessive the level of commitment is usually about that custom made, people target need to be of which connected with uncovering some sort of service, completely ready connected with to offer you very well, manufactured these reproductions. Remember in the event you'll get hold of a synthetic version, at the very least produce many work to order one who is usually adequately intended.

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)