onsdag 23. april 2014

Ruter og striper


Jeg har fått helt dilla på ruter!

Det er vel ikke noe mer landlig enn ruter....ja også striper da. I løpet av påsken har tekstilene blitt byttet ut og inn har det kommet ruter, striper og blomster. Litt sånn ton i ton. 

Jeg er heldig slik at vi bor på landet. Landlig og godt. 200 meter går sauene å gresser og en liten kilometer herfra står en gjeng med kuer som ofte tar seg labbeturer over gjerdet og inn i hagene til folk. 
Nå i dag tidlig har jeg drukket kaffe på terrassen og 5 meter fra meg stod 4 rådyr og spiste på naboens tulipaner ( puh....godt vi ikke har tulipaner) Rådyrene har blitt ganske tamme etterhvert og bryr seg lite om jeg er tilstede. De kikker bare dumt opp på hun damen som prøver å smatte på dem.


Onsdag og vips så var denne uken nesten omme... Dagene går fort og April har fløyet fortere enn vanlig synes jeg. Det er kun en uke til Mai, så siste rest av April skal det innføres "gå sakte aksjon" her i hjemmet.  April skal nytes!


Jeg har allerede vært oppe flere timer. Jeg har drukket kaffe sammen med mine firbente venner i hagen, vasket klær og lest blogger. Så nå kan dagen starte og denne dagen, den blir fin.

Jeg ønsker alle der ute en vakker onsdag.
Klem fra Elin

1 kommentar:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)