lørdag 8. mars 2014

Mandag-lørdag...hvor ble dagene av?


Hei hei
Lørdag og endelig tid til litt blogging igjen. I sist innlegg, på mandag skrev jeg om å finne frem følesen av vår her i hjemmet. Siden da har det kommet inn nye grønne og gule blomster her i huset, men de kom først i går....


....vi har ligget i influensa. Alle som en, og så og si resten av gjengen som var sammen med oss på vinterferie. Av 12 som dro til Hafjell har 10 blitt syke. 
Merkelig det der...når man har vært syk så blir iallfall jeg ekstra gira når jeg begynner å bli frisk igjen så i går fikk jeg ryddet og vasket hele loftsetasjen (det blir fælt mye rot når ingen rydder på 4 dager) og i dag har jeg vasket hele hovedetasjen. 

Her har sola tittet frem i dag og da blir iallfall jeg full av energi (akkurat som om jeg ikke har nok energi fra før av...) så senere i kveld skal jeg male litt- En hylle, en krakk, stol og et lite bord.  
Her blir det  maling, god mat og tv titting resten av kvelden.

Ønsker dere alle en fin fin lørdag.

Klem fra Elin

6 kommentarer:

 1. Å så godt det måtte være å få vaske etter uken med influensa!!! Kjenner meget godt til det duskriver om rotet som samler seg opp mens man ligger der....og ikke orker noe som helst.Da er det ekstra godt å få ta det igjen og lage litt kos i heimen! :)
  Godt dere begynner å bli bedre da!
  Nyt helgen!
  Toveklem:)

  SvarSlett
 2. Utrolig herlig følelse når en har fått påskeliljer i hus. De er liksom et bevis på at det går mot vår. Jeg hadde faktisk noen løker stående i garasjen som jeg satte inn. De har begynt å spire, men har ikke så mange blomster enda.
  Ha en fin malekveld! :D

  Mvh
  Ingrid

  SvarSlett
 3. Godt at du føler deg bedre nå, da er det godt å få ordnet litt i heimen.

  SvarSlett
 4. Hei, hvor har du kjøpt det fine trefatet på bordet ditt ? :)

  SvarSlett
 5. Yu-Gi-Oh! also introduced another RPG game, Dungeon Dice Monsters rolex replica. Although it had nothing near the popularity of the CCG, the Dungeon Dice Monsters rolex replica board game dungeon crawl had a video game based on it, as well as featuring in the second Yu-Gi-Oh! anime series. The game is floundering in the water, with the first and last booster released in the US in 2003.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)