lørdag 8. februar 2014

Inn og ut av IKEA på 15 minutter


Hei!
Her regner det i bøtter og spann og vi koser oss innendørs med OL på tv og aktiviteter som å skru sammen nye kjøkkenstoler.  

På slaget 10 var jeg på IKEA og nøyaktig 10:15 satt jeg i bilen igjen. Jeg bokstavelig talt jogget igjennom IKEA med handlevogn og 4 kjøkkenstoler.  Målet var å få med meg langrenn for damer som startet klokken 11, noe som jeg klarte med god margin. 
Jeg har lenge hatt lyst til å kjøpe nye kjøkkensoler og siden containeren fortsatt står utenfor, var det en fin anledning til å få kastet de gamle stolene før den hentes til uken.  


Bilder av de nye kjøkkenstolene kan jeg ikke skryte på meg at jeg har rukket å ta enda. Disse bildene ble tatt før de nye ble skrudd sammen tidligere i dag. 

Nok jobbing for i dag - Nå skal OL følges fra sofakroken resten av ettermiddagen.


Ha en fin fin lørdag folkens!
Klem fra Elin

5 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se stolene!
  Uansett, nye stoler eller ikke, veldig koselige bilder og interiør!
  Kos deg med OL og ha en fin lørdag! - og søndag!!
  Mette

  SvarSlett
 2. Blir spennende å hvilke stoler det ble! Regnet bøtter ned her også, og jeg har og vært på ikea idag. Ble en times tur, lys, perleblomster og tulipaner i kurven ;) Nyt helgen! Klem

  SvarSlett
 3. Ha ha, Ikea på 15 minutter har jeg enda ikke klart - men, så har vi ikke så lang trening i å ha IKEA i nærheten enda ;) Jeg prøvesatt alle stolene der i forrige uke, siden den jeg hadde bestemt meg for ikke var god å sitte i. Fant to gode, men de hadde ikke helt det utseende jeg hadde planlagt. Nå er jeg spent på å si hvilke du har valgt!

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 4. Godt gjort!

  Heia Norge :-)

  God helg med OL!!

  SvarSlett
 5. The art of adore... is largely typically the art of persistence.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)