mandag 4. november 2013

Vår julestand...


Da er mandagen godt i gang og jeg har på en måte landet etter en vannvittig travel helg med julemarked fra morgen til kveld.
Årets julemarked ble avhold i øs pøs regn men det hindret ikke gjester å legge løedamenes julemarked en visitt. Natt til søndag blåste det storm her og jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine av synet av teltet som møtte meg søndag morgen. Bøyde teltstenger og da vi ankom var det like før hele teltet kollapset av alt vannet som hadde samlet seg på taket av teltet. Men vi fikk reddet det i siste liten.

Her får dere se noen bilder som en av venninnene mine har tatt (jeg glemmer helt bort å ta bilder selv og dette året sluttet telefonen å virke på søndagen). 

Det er deilig å være ferdig med årets julemarked og nå skal jeg bare kose meg her hjemme med forberedelser av julen, kreative prosjekter til hjemmet og avslapping.

Jeg ønsker alle som er innom en 
fin ny uke og en fin fin mandag!

8 kommentarer:

 1. Må si det er hyggelig å være her igjen. koselig med bilder fra markedet ditt!! Du er driftig! jeg har jo drevet markeder i mange år og jammen er det mye jobb. Så mange lekre varer, og det er så koselig med markeder som gir skikkelig god julestemning. Man trenger litt god stemning før alle forberedelser setter igang! Takk for at du deler Elin🌹

  SvarSlett
 2. Well done Elin!!
  Du er så knallflink ♥
  Og så flott stand du hadde:)

  SvarSlett
 3. Favoritt bloggen min ♥
  Du lager så mye fint år etter år :)
  Får ikke sett meg mett på bildene dine, blir så glad og inspirert .
  Klm Mary-Ann

  SvarSlett
 4. Hei!

  Alltid like koselig oppe i westernbyen. Dokker e goe. :-)..

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)