mandag 16. september 2013

Engler, slikkerier og mandagHei og god mandag 
Helga har blitt brukt til å sy Tilda kropper som skal bli til engler ( og noen nisser) som skal selges på julemarkedet dette året. Jeg elsker å sitte å pusle med slike ting på fridager. Bare la tankene fly, mens jeg planlegger standen min på julemarkedet og koser meg med å stappe fyllvatt i ben og armer. Dette året blir mine ting å finne i et stort telt midt ut på plassen i Westernbyen. I  teltet skal vi være mange og jeg kan love dere at det blir mye fint å  se på, lukte på, smake på og kjøpe med hjem. ( kommer tilbake til flere detaljer over hvilke utstillere  som kommer og hva de selger i et senere innlegg) Det er bare å stikke innom den 3 november i Westernbyen her på Ålgård.


Her starter julebaksten tidlig dette året. Jeg, sammen med flere andre løedamer har gått sammen om å bake julekaker, lage godteri, glasserte epler osv for salg på julemarkedet. Markedsdagen trenger du ikke lete, du kan bare gå etter lukten. ( blir i teltet det også).Westernbyen har ansvaret for mat og vi  for slikkerier som kan gis bort i gave eller puttes umiddelbart i munnen.

Men først er det jobben som kaller og i dag må jeg  kle meg i regntøy og støvler. Det regner på tvers og er skikkelig surt og kaldt...det har blitt høst.


Ha en deilig høstdag!6 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke :0)
  Jeg har netop meldt mig til mit første julemarked - det bliver spændende..

  ha' en dejlig mandag - her er det også regn og gråvejr, så på med gummistøvler ;0)

  SvarSlett
 2. Hei på deg;)
  Lenge siden jeg har vært her og kommentert. Men det er alltid like koselig å se innom bloggen din;) Bare så imponert over alt du rekker;)

  Håper du viser oss som ikke kommer oss på markedet litt underveis;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 3. Så nydelige Tilda dukker du har laget, Elin!! Det regner her også, man får kose seg innendørs istedet:)

  Ha en flott uke! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 4. ÅÅååh men himmel så nydelige de var!!! Elsker julen, førjulstiden og julemesser, tror du kommer til å trekke mange mennesker til din stand en slike flotte håndlagde Tildadukker! Hadde jeg bodd i nærheten skulle jeg helt klart tatt turen innom! ;)

  Ha en riktig fin uke, nå begynte jeg plutselig å glede meg veldig til jul, hi, hi! :0))

  Klem, Ann,
  Glassveranda.

  SvarSlett
 5. Så gøy!!masse lykke til med salget når den
  tid kommer.Her hos meg lages det også saker til
  julemessen:)

  Nyt morgen dagen!!

  Klem Linda

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)