torsdag 11. juli 2013

Torsdagens prosjekt


Hei og god torsdag!
Sommeren har virkelig kommet til prinsessehuset. Alt tas i langsomt tempo nå om dagen og det er stadig rom for en kaffepause på trappen.
Det er deilig og bare gå å pusle slik her hjemme. I går ble garasjen ryddet, gårdsrommet og søppeldunker spylt, og terrassen ble høytrykk spylt og gjort klart til å  oljes.


I dag skal det males. Vinduene utendørs skal få seg et par malingstrøk og terrassen skal oljes- etterpå skal jeg dra på blomsterbutikken å kjøpe MASSE sommerblomster. Jeg har liksom vært litt sparsommelig med innkjøp av sommerens blomster dette året på grunn av av ferieturn vår til Thailand. Men nå skal det plantes i krukker og kar.  Åååååå som jeg gleder meg, til å gjøre det fint på terrassen.


Nye esker er kjøpt inn for planen er klar. Innimellom avslapping, maling, kaffedrikking og soling, skal  jeg få litt orden i skuffer og skap. Og det er ganske motiverende med nye fine ubrukte esker... det klør i fingrene etter å få sortert papirer, småting som samler seg opp i løpet av året osv. Fra nå av skal alt få sin faste plass men først skal jeg drikke kaffe og spise noen moreller.

Ha en strålende god torsdag!


5 kommentarer:

 1. Så flotte bilder fra hjemmet ditt og for en utsikt du har.:) Herlig kjøkkeninnlegg lenger nede her også,flinka. :)
  Ønsker deg en herlig sommerferie.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 2. Du og den energien altså;)
  Men herligt å lage det fint rundt seg. Mister egentlig litt motet med denne syke vinden, alt fyker jo rundt:( Får se hva sommeren har å by på når eg kommer hjem fra ferie:)
  Ha ein finn dag<3

  SvarSlett
 3. Høres ut som en god plan!! kos deg masse!
  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 4. Du har mye på gang her du også;)) Her males det også for livet;)) hi hi. Fine bilder du legger ut og nydelig blogg. Lykke til. Klem klem Ann Elin

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)