tirsdag 30. juli 2013

Maling...


Jeg føler meg så heldig når jeg tenker på at jeg enda her ferie noen uker til. Noen uker til å bare kose meg hjemme, til å gå å luke i hagen, lage mat som tar litt lengre tid enn det vi ellers har tid til, lese bøker, sitte oppe lenge og sove litt lengre enn vanlig. Bare slappe av og nyte livet.

Den nymalte slagbenken har kommet på plass igjen i kjøkkenet. Benken ble malt for en stund siden men har fått stått å tørke i garasjen hele uken mens vi var i Tyrkia. Jeg må innrømme det at flere ganger i løpet uken i Tyrkia kjente jeg små sommerfugler i magen når jeg tenkte på den fine nymalte benken som skulle få komme på plass når jeg kom hjem. Jeg er slik jeg. Jeg går å gleder meg mens jeg planlegger nye prosjekter. Sånt blir man glad av!


Tirsdag er en fin dag spesielt når man har ferie. Jeg koser meg mens jeg diller rundt, flytter på noen pynteting, leser blogger, ser tv, leser litt og spiser norske jordbær. Sommerferie er fantastisk!

8 kommentarer:

 1. Complimenti il tuo blog è molto bello!

  Un abbraccio
  Federica

  SvarSlett
 2. Superfin benk;)

  Ha n fin dag;)
  Tina

  SvarSlett
 3. Den benken din er flott. Syns den var slott gul også,
  men enda finere nå.
  Kos deg videre :)

  SvarSlett
 4. Benken din ble veldig fin da! Det er deilig med ferie, og jeg kjenner meg så godt igjen i dette med alle planer en legger, og det å glede seg til en kommer hjem for å gjennomføre dem eller sette i gang med nye prosjekter.
  Ønsker deg en flott ferieonsdag!
  Titti-klem

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)