mandag 15. juli 2013

Garantert sol...


God morgen og vel overstått helg.
Her har det vært stille og rolig. Innimellom tåke og regnbyger har sola dukket frem men varmen, den er ikke mye å skryte av. Hva gjør man så når sommerværet i Norge uteblir. Jo man pakker kofferten igjen og reiser til steder der man er garantert sol og varme. Så slik blir det. Tar med oss foreldre og stikker til sydlige strøk i løpet av uken.
Imens jeg venter på sol og varme maler jeg litt her hjemme. Slagbenken, et par småbord og så har alle vinduene utendørs fått et malingstrøk.Blåbær går ned på høykant her i huset. Fulle av smak og antioksidkanter. Sunne som fy. Det er godt å forebygge hvis man skulle dra på seg en høstforkjølelse nå i juli.


En ting er iallfall sikker. Ting blir gjort når været er dårlig, så det er ikke så galt at det ikke er godt for noe. Her om dagen fikset jeg tellekanter både i skuffer og skap. Nå må man jo ha og gjøre og det blir for stillesittende å lese bøker hele dagene. Derfor springer jeg rundt med digibok på øret mens jeg ordner og fikser :O)

Mandag og stabilt regn. I dag skal digibok nr. 2  skal begynnes på mens jeg vasker bikinier, maler og koser meg inne med levende lys og varmepumpen på full guffe.


5 kommentarer:

 1. Så utrolig fint vaskeservant! Hvor har du kjøpt det? Kan se for meg dette på hytta ;)

  SvarSlett
 2. HeiYvonne
  Muggen er en gammel en jeg har fått ( laget i polen tror jeg) men jeg vet at I B laursen lager nesten like og vaskevannsfatet kjøpte jeg på Åhlens :)

  SvarSlett
 3. Blåbær er super dupert!
  En favoritt her også:-)
  God tur til varmere strøk, hadde ikke vært feil nei.

  Klem

  SvarSlett
 4. fine bilder :) her er det bare sol, ergo får jeg ikke gjort noe inne.. men nyter det mens det varer :)

  SvarSlett
 5. Un agradable momento la visita a tu blog

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)