fredag 7. juni 2013

System, orden, fredag & Tine. K


Det er fredag, den deiligste dagen i uka! 

På kjøkkenet har jeg pyntet med Norgesglass. Jeg synes at Norges glass er så vakre og de vekker så gode minner om safting og sylting,  et velfylt spisskammers og om koselige frokoster sammen med verdens fineste mormor.

Glassene mine er i bruk hele tiden og blir fylt på med pasta, kjeks,ris, mel, sukker, lys og stener -  ja de brukes til oppbevaring av det meste. Har jeg ikke noe å fylle oppi, er de vakre som de er.

For mye dill dall skaper rot. Jeg liker når det er orden og system i ting. Når alt har sin plass. Med jobb som til tider kan være veldig travel og et hode som det ofte råder fullstendig kreativt kaos i, er det for meg et must og ha system, orden og ro i interiøret. Da slapper jeg av og klarer å hente meg inn igjen.

Ikke for mye farger, ro og struktur og noe vakkert å hvile øynene på.Blått og hvitt er en gjenganger her i huset og fra gammelt av malte man kjøkkenet i blått for å holde fluene borte. Nå er jeg ikke så veldig plaget med fluer så veggene har vært  lyse i lange tider men jeg liker innslag av blått i alle nyanser. Spesielt om sommeren virker det blå landlig, svalende og det skaper en vakker stemning.Et av mine nye kjøp til hjemmet er en skål fra Tine. K . Jeg er veldig glad i Tine. K sine produkter fordi de ofte er enkle og tar ikke for mye plass i interiøret men smyger seg inn og skaper en helhet sammen med tingene jeg allerede har fra før.Er det ikke herlig med helg? Det finnes ikke noe bedre som å gå helgen i møte en fredag i juni. Jeg kjenner at jeg gleder meg jeg. Til å ha et par dager fri, finne på noen kreative kromspring, ommøblere i tv stuen og lufte kofferter slik de er klare til å fylles med nyvasket ferietøy.

Jeg ønsker alle en fin fin fredag og ei god helg!


7 kommentarer:

 1. bruker også norgesglass til alt, og jeg har mange :-)

  jeg så på disse skålene, men dem var bare svarte....blå var knallfin!
  kanskje jeg skal invistere i noen etterhvert :-)

  Ha en fin Fredag!

  klem tone


  SvarSlett
 2. God helg Elin:) Vakre bilder og en veldig flott blogg. Så flink du er...
  Annelise:)

  SvarSlett
 3. Hrlig med helg, og enig med deg, lyseblått er så nydelig! Hele året, men spesielt på sommeren! Klem

  SvarSlett
 4. Du er så flink! Og har det aldeles nydelig i hyllene dine.
  Blått er nydelig!
  Ha en fantastisk flott fredag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 5. Blått er så flott og så nydelig det er i hyllene dine:)
  Ønsker deg ei gode helg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Nydelig inspirasjon! Ha ei herlig, god helg! Klem fra Nina

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)