søndag 2. juni 2013

Gjestfrihet, kreativitet, livsglede og patriotisme


Helga har vært fantastisk, stemningen har vært fabelaktig, ja helt bestemt kan jeg vel si at dette har vært det beste og fineste bloggtreffet jeg noen gang har vært på.

Jeg har vært på mange treff der bloggere møtes og ingen har tidlige vært slikt som dette. Man skulle tro at med 50 damer ville det blir vanskelig å bli kjent med så mange. Men nei da jeg har aldri kost meg med så mange kjekke damer på fest før, og  det føltes som om de fleste av oss var gamle kjente.

Så mange nye kjekke venner og så mange fine blogger å lese. Skulle du som blogger få du muligheten til å dra på bloggtreff, enten i nærheten der du bor eller på et større treff-  så gjør det!   Felles interesser er god start for et godt vennskap og masse gleder.

Det som er så fint på de bloggtreffene jeg har vært på og spesielt  i Rogaland- er at damene har bena godt plantet på jorden og det finnes ikke et snev av selvhøytidelighet. Derimot  finnes en stor porsjon selvironi, latter, vitsing og smil.


Nå skal jeg slappe av helt til i morgen, men da skal jeg brette opp ermene å få tatt bilder av gaver og ting som jeg kjøpte i Haugesund....visste du forresten at Haugesund er en av de fineste byene jeg noen gang har vært i. Menneskene, kreativiteten, patriotismen, gjestfriheten og livsgleden - Det er det som møter deg når du kommer på besøk til Haugesund.
9 kommentarer:

 1. Hei, Helt enig med deg - bloggtreff gir masse glede og nye venner:-) klem Siv:-)

  SvarSlett
 2. Jajamen :) takk for sist! Dette var litt av eit treff, ja... For ein gjeng, for eit humør, for eit imponerande antall smil, for ein energi, for ein glede! Me er så heldige som får vera del av dette, ta del i dette. Eg er så proppa full av inntrykk og inspirasjon etter denne helga, det var ein skikkelig boost for bloggegleden! Alltid kjekt å sjå deg, Elin. Du er så blid og glad, herlig humor, inkluderande og kjekk.

  Klem Eli

  SvarSlett
 3. Så kjekt å lesa! Ein er jo kanskje litt redd at folk er so "perfekte" og at ein kjem te å surra seg inn i all verdas uskrivne snubletråar ;D men da e no vel kanskje berre den vanlege prestasjonsangsten som trengje seg påtenkje eg :D Trur Roglanadsbloggarane er veldig kjekke dame!

  Klem!

  SvarSlett
 4. Jeg vil lese mer!:-) Gleder meg til neste innlegg.
  Hilsen en som er sååå lei for at bloggtreffet ikke gikk i boks denne gang.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for sist , var såå koselig åntreffes så mange fine mennesker:)

  SvarSlett
 6. Takk for sist, koselig å treffe deg :) utrolig gøy har vi hatt det og veldig moro å møte så mange flotte og helt normalt gale damer med interiørinteresse helt på topp ;)
  Håper vi treffes igjen :)

  SvarSlett
 7. Du er bare helt, helt herlig! Jeg er så glad for de gangene vi treffes og at vi kan snakke sammen om alt og ingenting! DU er en herlig dame og jeg digger deg!


  Veldig koselig at du ville være med å gjøre denne kvelden helt magisk og uforglemmelig.

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken.
  Jeg er glad jeg var forutseende nok til å reserve tid til hjemmekontor i dag. For vi vasket nemlig ut huset til Karianne i går før vi vendte nesen østover og jeg kom ikke inn døren i fabelaktighjemmet før kl 21 igår. Og nok en grunn til å like interørbloggerinaer - de er renslige og ryddige, så vasking og rydding gikk som en lek.

  Smil og klem

  SvarSlett
 8. Heisann ☺ og tuuusen takk for sist! Utruleg koselig å treffa deg, du er jo ei sprudlande og kjempeblid dame ♥ Snakkes nok sikkert igjen, klem Kjersti. Keep in touch!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)