søndag 5. mai 2013

Tv kroken vårJeg elsker  lyselyktene i blått glass fra Tine.K. Jeg har planer om å kjøpe et par til men fargen jeg ville ha var de utsolgt for så jeg venter litt til de får den inn igjen. Vasen er en gammel medisinflaske som jeg har vasket og fjernet etikettene på.


Søndag og jeg stuptrøtt etter nattens vakt i Kongeparken. Vi var ikke hjemme før 03:30. Det blir en rolig søndag.
Et lite besøk på hagesenteret og søndagskaffe sammen med familien. Etterpå skal resten av kvelden tilbringes i sofaen foran tven.

Jeg ønsker alle som er innom en 
fin og forhåpentlig varm vårdag.


7 kommentarer:

 1. JA da fortjener du en rolig søndag stort sett på sofaen.
  Ha en god dag :)

  SvarSlett
 2. Herlig krok! Eg e og på jakt etter fasettglassene bare i klart glass, de hadde inne på Bohemia så får ta meg ein tur snart :) Nyt søndagen det fortjener du etter kongeparken :))
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei, Helt klart tid for å kose seg i dag! Nyt sola du også! Nydelig TV-krok - der hadde jeg kost meg også! God søndag! klem Siv:-)

  SvarSlett

 4. Your article is very interesting Beautifull photos and great blog to read thank you

  SvarSlett
 5. Heisan hoppsan! No satser eg på at du koser deg i den fine tv-kroken din :) Her har veret voret nydelig i dag, men eg har stort sett sløva i sofaen og nytt egentid og muligheten til å sjå nett det EG vil sjå på tv. Så det blei zombie film, ja - eg elsker zombier, og litt komedie etterpå. Hadde meg ein bitteliten ryddetur ute i hagen, må plukke vekk litt rusk og rask som vinden tar med seg. Mykje kjekkare å pynta hagen med krokuser enn med mangefarga tyggispapir som skuleungane ikkje har vet til å hiva i søppelkorga og som deretter bles inn i vår hage.

  Nyt søndagen din!

  Klem Eli

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)