lørdag 18. mai 2013

Tenåringsbursdag


Vel overstått 17 mai fering. Håper du hadde en fin dag sammen med familien og venner. 17 mai ble gjennomført i tradisjon tro med frokost, tog og grilling. Tradisjon tro var været grått men du verden for en temperatur. Klokken 1 i natt hadde vi 18,9 grader her på Ålgård.  Akkurat den tradisjonen er noe som jeg kunne tenkt meg og videreføre! 

I dag er det 16 åringen som skal feires og i kveld er det venninnene som kommer på fest. Bordet blir pyntet i svart hvitt og rosa.

Sugerør ble kjøpt på Søstrene Grene, serviettene er fra Marimekko, klesklypene har blitt hentet på vaskerommet, lysene kjøpe jeg på Kiwi og bordkortene har jeg laget selv. Lemonaden kjøpte jeg på Rema 1000 og må innrømme det at det var den fine flasken som fanget min interesse. ( det var en bonus at den smaker godt i tillegg....ja dere vet hvordan det er hi-hi )


Neste post på listen er å få klippet ut disse bartene som jeg har skrevet ut på papir og limt på tykk kartong. Når de er klippet ut skal de limes på trepinner slik de kan brukes.

Men dere, jeg må stikke, barter klippes ikke av seg selv og så skal det lages tapas til ungdommen, samtidig håper jeg å få nye utendørslivet i dag. Her på Ålgård er det nemlig meldt 23 grader og sol....5 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen til datteren.
  Ha en herlig feiring og kos deg masse med forberedelsene.
  Her blir det også godt å være ute i dag, og det passer bra. Har ikke fått gjort så mye ute enda så det må prioriteres i dag.
  Goe dag t dæg å dine :)

  SvarSlett
 2. Hei, Supre tips hos deg som alltid! Min datter fyller 9 år - har du tips til tema på jentefesten? klem Siv:-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)