tirsdag 7. mai 2013

Rosa mai kjøkken ♥


Jeg ble så inspirert da jeg fikk de nye pelargoniene i går, at jeg måtte finne frem litt fine farger som passet til og vips hadde kjøkkenet mitt blitt rosa. Rosa er den deilig farge og sammen med hvitt og grønt  stråler kjøkkenet av sommer.

Her regner det, gradestokken har riktig nok krøpet oppover og om litt skal jeg ut å spyle gårdsrommet. Jeg synes sånn arbeid som å stå å spyle, male eller luke er befriende deilig. Da lar jeg tankene fly. En deilig avslappende arbeidsøkt kaller jeg det.

Når jeg er ferdig skal det bakes. Møllerens har kommer ut med kake mix fra Manuela og den måtte jeg bare prøve. Både frosting og cupcakes mix kommer i to varianter. Sjokolade og vanilje.

Prisen var grei og de var billigere enn de andre cupcakes mixene som man kan få kjøpt i butikken. Disse får dere kjøpt på Rema 1000. 


Det er viktig å kose seg i hverdagen....det er nemlig dem det er flest av. 9 kommentarer:

 1. De pakkene fra Manuela skimter jeg også i en butikk,var fine pakker da....kunne nesten kjøpt dem bare for utseendet ;)
  Herlig med rosa,- skulle finne meg rosa pelargonium selv i helgen men enten var det bare feil farge eller så var de så knuslete.Det er jo sååå fint,ble lekkert med en rosa dusj hos deg :)
  Toveklem :))

  SvarSlett
 2. Hei, Nydelige bilder hos deg som alltid! Takk for kaketips! Det skal prøves ut:-) klem Siv:-)

  SvarSlett
 3. nice job for posting this.It’s exactly what I was looking nice job for posting this.Thanks lot for this useful article, nice post

  SvarSlett
 4. Åh vilka vackra bilder!
  Kram/Lena

  SvarSlett
 5. Nydelig med rååååsa! Den bakemixen tenkte jeg å teste til 17.Mai :)


  Ønsker deg en fin Onsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 6. Nå er jeg spent på om det ble gode cupcakes :) Isåfall skal jeg bake dem til min datters 1 års dag på søndag!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)