torsdag 9. mai 2013

Om blogging og mat


Mat er ofte et tema her på bloggen, enten som oppskrifter eller beskrivelse av hva vi skal spise.
Jeg er glad i å lage mat. Jeg elsker å lage mat, bake, dandere, servere og spise.

Jeg kommer fra et  hjem der maten ble laget med glede av mamma som minst er like glad i å lage mat ( og veldig flink)  som meg og slikt har jeg tro på kan smitte.

Jeg har fått flere mail om jeg vil  linken min blogg opp til diverse mat sider og  samle sider for matblogger osv og det har fått meg til å tenke at jeg burde legge ut flere oppskrifter på enkel, god og rustikk mat.  Mat som alle kan få til og som smaker godt.

Om jeg dukker opp på andre bloggplatformer eller samle sider for matbloggere tror jeg neppe. Jeg er ganske bestemt sånn.

Jeg blogger om interiør, livet, gleden og hverdagslige småting og det er her jeg hører hjemme.
På min egen blogg, uten reklame, uten stress men med en høy kosefaktor. Det er det jeg tror de fleste leserne mine liker og det er det slik jeg liker det.

Men maten den tror jeg at jeg vil blogge om. Muligens legge ut en oppskrift i uken for selv om ingen andre skulle gidde å bruke oppskriftene, har jeg dem liggende hos meg selv på min blogg akkurat som en liten oppskrift bok.  Så kan jeg bare gå tilbake og lese hver gang jeg ønsker å lage et eller annen - å så slipper jeg å ringe til mamma gang på gang for å spørre henne om:  -hvordan var det nå igjen vi laget...Bildene er fra mitt nyeste kjøp. Matpakke poser fra Kremmerhuset. Finte til å ha matpakka i men også fine som pynt. Jeg har en ramme liggende som ikke brukes og jeg skal i løpet av dagen se om en slik sjarmerende pose kan forvandles til et like sjarmerende bilde.
3 kommentarer:

 1. Hei, Takk for tipset:-) Del gjerne dine matgleder med oss i blogglandia:-) Jeg gleder meg:-) Fin fridag! klem Siv:-) ps her er det grått og det regner!

  SvarSlett
 2. Takk for tipset elin,liker godt dine mat tips.
  Jeg er enig,men jeg lot meg friste til å bli med på alleoppskrifters side,men vi får se hvordan ting utvikler seg ,er i tenke boksen,så plutselig forandrer ting seg.er ikke så glad i reklame selv.
  ha en finfin dag,klem hege

  SvarSlett
 3. Son preciosos estos cojines!!!
  Anna

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)