torsdag 30. mai 2013

Morgenmaling


God morgen og god torsdag!

Planen min om å forlenge døgnet med et par timer har virkelig gitt uttelling og jeg har for øyeblikket full kontroll på både kommende bloggtreff og organisering av hjemmet og "hvor- hvem -hva" som skjer i helgen for dem som blir igjen hjemme.

Her har sola også stått opp og jeg skal om litt ta med meg kaffen ut på terrassen for å male litt. (ja man likså godt bruke tiden til noe fornuftig, når jeg likevel er oppe tidlig og har et par timer til rådighet før jeg skal labbe avgårde på jobb)


Mitt nye opp prosjekt skal få et siste strøk med maling. En stor kurv som skal brukes til å stable noen av  vatt teppene våre i. Det blir både dekorativt og praktisk. Teppene blir brukt ekstra mye nå om sommeren og dras til stadighet ut på terrassen. Med en kurv blir det enklere å få med seg alle og legge dem på plass igjen.


Rosafargen kurven kom i passet ikke inn her i huset og har i skrivende stund blitt helt hvit. Den er nøytral og passer til og stå i  alle rom.. Og det passer bra for ting har jo en tendens til å bli flyttet i ring her i huset.


Jeg føler virkelig sommeren har kommet. Både innendørs og utendørs. I går kjøpte jeg den første bunten med rabarbra på torget i Stavanger, og i går kveld ble det laget rabarbra suppe. Det er smakte fantastisk med rabarbrasuppe og is klokken 10 på en onsdags kveld.

Kurven, sola og malerkosten kaller.

Ha en fantastisk torsdag! 7 kommentarer:

 1. For en energi Elin, her har jeg knapt åpnet øynene! ;)
  Sommeren er definitivt kommet og det er bare fantastisk deilig :) Nå skal jeg straks avgårde på jobben noen timer, men så er det helg. Håper været holder seg.. Har tenkt meg ut på tur, kanskje på nye steder? Ha en strålende dag da Elin! Anneliklæm :)

  SvarSlett
 2. Beundrer energien din! Her kreker jeg meg opp av sengen i halv syv tiden, og da pusler jeg aldeles ikke med noen form for arbeid ;) Holder med å prøve å bli våken.
  Ja, nå kan det virke som om sommeren er på vei, og DET er deilig det :D

  SvarSlett
 3. kurven ser flott ut :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)