tirsdag 28. mai 2013

Jentetur


Jeg skal på jentetur til Haugesund. For et par år siden reiste jeg og Liv på "bloggtur" til Haugesund da jeg fikk gratis hotellopphold av Scandic. Haugesund er en vakker by og det ble allerede bestemt der og da at hit vil vi reise igjen.

I snart et halvt år har jeg gledet meg som unge til denne helga. Bloggtreff i Haugestund sammen med Maia med bloggen fabelaktig, Karianne  med bloggen Mittsitt og 47 andre fine bloggedamer. Noen av bloggerne er helt ukjente for meg mens andre har jeg truffet flere ganger.

Erfaring fra tidligere bloggtreff, blir det en travel og inspirerende helg med mye moro. Nå krysses fingrene for at det blir sol og sommerlige temperaturer når jentene inntar Haugesund førstkommende helg.
Her er det mye som skal ordnes før jeg og Liv kan hive oss i bilen fredag ettermiddag  med Haugesund som mål. Sola skinner og slikt må nytes og ikke minst nyttes. Sol er det perfekte malevær og jeg har flere møbler som skal få seg en omgang med malerkosten.5 kommentarer:

 1. Det blir kjempekjekkt:)gleder meg veldig og så blir det koselig å helse på alle sammen,har ikkje truffe så mange av dei før.

  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Å hvor jeg misunner dere turen;) er booket her hjemme for helga, så jeg går desverre glipp av dette treffet....
  Nyt forventningene! Og god tur:)
  klem nina

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)