tirsdag 30. april 2013

Stilleben i gratisskapet


Hei!
I dag tenkte jeg å vise dere hva som er inni Gratisskapet vårt. Skapet fikk jeg for flere år siden.... gratis. Det kom i furu men etter noen strøk med maling  ble det hvitt.
Jeg har alltid likt at det er et visst system i pynten rundt i huset. Jeg er nemlig ikke så glad i overfylt vinduskarmer, småbord og hyller.

Derimot synes jeg det er fint å kunne  samle tingene å stille dem ut  inne i skap med glassdører. Pynteting som er for fine til å gjemme bort i skap og skuffer.
I skapet finnes det bruksting som daglig er i bruk som te lys, servietter osv. Men her står også ting som  ikke har noen funksjon men som er vakkert å se på, og det står ting som jeg har fått, arvet eller funnet på loppis. En salig blanding av vakre ting som skaper fin stemning.Det er fridag i morgen, noe som gjør at vi kan kose oss oppe litt ekstra lenge uten å behøve å tenke på vekkerklokker eller nistepakker i morgen. En slik fridag midt i en uken er deilig. Det er ikke så ofte det skjer men når det skjer så vet jeg å nyte det.


3 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)