mandag 22. april 2013

Sommerrommet


Jeg har i det siste lett etter inspirasjon til hage og terrassen. Jeg har lett på nettet, i reklameblader som dukker opp i postkassen nå om dagen,  sett på bilder fra tidligere år, lest blogger og i bladd i interiørblader. Mens jeg har sittet slik å tittet, har jeg kjent på disse herlige  sommerfuglene som har svirret rundt i magen min. Jeg rett og slett elsker denne årstiden. 

Av erfaring vet jeg at sommeren også byr på regn, vind, snegler og lengten etter sol.Vi reiser derfor  hvert eneste år en tur til varmere strøk. For å sikre oss sommer og få litt farge på blek vinter hud.

Men  når de dagene der sommeren kommer deisende på terrassen min ville jeg ikke hatt byttet bort mot en sydenferie i det hele tatt. Nei, da vil jeg kun nyte slaraffenlivet på terrassen  med et eller annet prosjekt, grave litt i jorden, drikke litt saft, høre radio og fyre opp grillen.

I fjor fikk jeg overtalt mannen til å endre hus farge fra brunt til sort. I fjor malte vi på akkord for å bli ferdige før vi reiste avsted på en tre ukers rundtur i Thailand. Dette året gjør vi motsatt.  Vi reiser til Thailand først og når vi kommer hjem har vi en en hel måned på å nyte terrasselivet, male og kose oss på her hjemme.
Årets sommer prosjekter består hovedsaklig av å male et strøk til på huset, male vinduene, plante blomster, male møbler, spise jordbær og vifte med tærne.
10 kommentarer:

 1. Hei, WOW helt nydelig:-) fin mandag! klem Siv:-)

  SvarSlett
 2. God kväll

  Vilka härliga bilder med Mycket inspiration !

  Ha en fin vårvecka ! kram

  SvarSlett
 3. høres ut som om du har en herlig sommer i vente, og heldigen som skal til Thailand, der har jeg aldri vært:-)

  SvarSlett
 4. Så fina bilder!! Ser så mysigt ut. Kraaaam Paula

  SvarSlett
 5. Det høres perfekt ut :) særlig det der å spise jordbær og vifte med tærne :)

  Nyt dagen klem fra Monica

  SvarSlett
 6. Men vilka underbara bilder!! Huset blev jättefint svart. Vi funderar på att måla vårt hus, är trött på det röda men kan inte bestämma oss för vilken färg....
  Kram
  A

  SvarSlett
 7. Takk for nydelige inspirasjonsbilder. Vi er nok mange som bruker ventetiden mot sommer på å sluke alt som er av inspirasjon, og som gleder oss stort til herlig sol og sommer, og hageliv.
  Ønsker deg en fortsatt fin fin vår.
  Titti-klem

  SvarSlett
 8. Hei Elin :)
  Det var en stund siden jeg var innom her hos deg ser jeg... Har sittet å tittet nedover og bakover her nå hos deg og det var mye fint å se ღ Ja, jeg gleder meg til sommer og varme! og jeg håper virkelig på en kanllfin sommer, ettersom vi skal bare være hjemme :) Thailand høres bare helt fantastisk ut, og det står høyt på ønskelisten... Herlige bilder her hos deg, som alltid ღ og det var koselig å titte inn her igjen... Ønsker deg en fortsatt fin uke :) Klem fra Mette

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)