søndag 7. april 2013

Søndag morgen med Claus


Hei på deg!
Jeg bruker den første timen av min søndag til å drikke kaffe mens jeg ser på hageprogrammet "min drømmehage" med Claus Dalby på NRK. ( trykker du HER, kommer du inn på bloggen hans) Søndagen kan ikke bli finere. Jeg, Claus, solskinn og kaffekoppen.

I går våknet vi  opp til et hvitt dekke utendørs. Snøen ble liggende i hele går og i dag tidlig kunne jeg notere meg at det var enda litt hvitere og enda litt kaldere ute enn tidligere.

 Jeg er nok ikke helt klar for snø igjen og håper at den forsvinner så fort sola får varmet litt. Jeg er klar for terrasse, planter i krukker, rosebusker og bare føtter i gresset.Dagen skal gå med til å fylle kontieineren i gårdsrommet vår. Jeg må innrømme det at jeg gikk på en smell i påsken Jeg fikk ikke gjort 1/3 av det som jeg hadde planlagt og har måtte ty til bestikkelser av tenåringer for å få hjelp til å rydde ferdig kjelleren.
Men i dag blir det andre boller...., og kjøttkaker og cupcakes.

Ha en fin søndag


3 kommentarer:

 1. Hei, Takk for supert søndagstips! Nydelige bilder hos deg som alltid! Fin søndag! klem Siv:-)

  SvarSlett
 2. En søndagsmorgen med Claus Dalby høres jo slett ikke så dumt ut! :-D
  Håper resten av dagen din også ble like bra, i morra er det mandag igjen, juhuu!! :-)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Det hørtes ut som en perfekt søndags morgen! Ja, vi lengter etter vår og frostfri jord nå, men det ser dårlig ut så langt! Sa de ikke noe om at våren kommer?!

  God uke til deg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)