fredag 29. mars 2013

Bind deg en krans...


Kranser er noe av det vakreste jeg vet. Kranser som jeg binder selv er noe av det kjekkeste jeg vet.
Jeg liker å omgi meg med ting jeg har laget selv enten det er i stoff eller i naturmaterialer. Slike kranser laget i bjørk gir en rustikk, enkel og landlig følelse og det er akkurat denne følelsen av enkelhet jeg liker så godt.


Jeg trengte liksom noe pynt på den gamle vindus skodden og hva er vel bedre å kunne bruke naturlig pynt. Det er jo både vakkert og koster ikke annet enn tid.


Mitt tips til påskeaktivitet er å ta seg tid til å binde seg en krans. Ta gjerne kaffekoppen med ut på trappa så kan du drikke kaffe og nyte sola samtidig.12 kommentarer:

 1. Har planer om en slik krans og sikler på hengebjørken til naboen :) den har så lange å fine greiner :)

  Flotte bilder her inne hos deg.

  Påske klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Flott krans du har laget, Elin! :) Den passet godt på den lyseblå skodden. God påske!

  SvarSlett
 3. God ide - det ser fint ud.. Jeg har gået og kigget lidt på vores birketræ og tænkt jeg skulle binde en krans af grenene - men jeg tror nu alligevel jeg vil gøre det indendørs - lige nu daler sneen ned udenfor!
  God eftermiddag - og aften.

  SvarSlett
 4. En enkel og flott krans. Har flere slike hjertekranser. Men har lyst til å lage noen flere når en bare kommer frem til treene uten å gå på ski. hehe.
  Ha fortsatt herlige påskedager :)

  SvarSlett
 5. Flott krans Elin, kanskje jeg må ta meg en tur rundt i nabolaget:))
  Ønsker deg en fortsatt fin påske!
  Klem fra Tone

  SvarSlett
 6. Veldig flott krans! I fjor lagde jeg noen hjertekranser, men det er minst like fint med en rund.. Kanskje jeg skulle bytte ut de fargeløse eucalyptuskransene mine? Jeg liker veldig godt den lyseblå skodden din <3 vil du dele fargekoden med meg? Nyt deilige fridager i påskesola :) Her snødde vi nesten bort i går! Anneliklem :)

  SvarSlett
 7. Veldig flott krans! I fjor lagde jeg noen hjertekranser, men det er minst like fint med en rund.. Kanskje jeg skulle bytte ut de fargeløse eucalyptuskransene mine? Jeg liker veldig godt den lyseblå skodden din <3 vil du dele fargekoden med meg? Nyt deilige fridager i påskesola :) Her snødde vi nesten bort i går! Anneliklem :)

  SvarSlett
 8. Hei :) Såå fint du har fått det.. :-)) Synes gulvet ditt ble såå fint til det lyse ellers i rommet. Ser du har parkett. Vet du om det finnes i laminat ? Kunne tenkt meg ett billigere alternativ med samme farge i gulv. Og er brunfargen den samme på bildene som i "virkeligheten" ??

  Takknemlig for svar,gjerne under her.. :-)

  Mvh Marianne fra Trondheim

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)