torsdag 14. februar 2013

Turkis torsdagGod Valentine  
Her prøver vi å komme i mål med datterens rom   før skolen begynner igjen, og jobber mot å kunne   klare  og  innlosjere henne på sitt nye rom i løpet lørdagen. Hver eneste gang vi pusser opp glemmer vi bort hvor mye rot det blir. Og hver eneste gang sier jeg at " denne gangen er den siste på lenge" ( så går det noen måneder og så begynner vi på et nytt prosjekt) hi-hi.
Nå synger malearbeidet på siste vers og da gjenstår en IKEA tur som er minst like mye styr som hele opp pussingen til sammen. IKEA  i vinterferien...man er ikke alene da vett du. Halve Rogaland er på IKEA kan skjønne.... Hadde det ikke vært for de fanatiske  kokosbollene som funker fin som trekkplaster så hadde jeg betalt andre til å ta turen for meg.


For å få litt avveksling til å male hvitt har jeg malt litt turkis. Turkisfargen som er nykommer i hjemmet passet godt på de gamle skoddene som tidligere gikk  ett i ett med veggen.  Ett i ett med veggen var jeg lei av. Jeg kjenner at jeg blir glad av denne fargen og vurderer om jeg skal male noen flere ting i denne fargen.

Mens jeg jakter videre på potensielle " bli turkis i løpet av dagen møbler" må dere ha en fin Torsdag videre  


6 kommentarer:

 1. Utrolig fint med turkis detalj!
  Lykke til på IKEA.
  Måtte du komme helskinnet hjem igjen:)
  -gunstig hilsen-

  SvarSlett
 2. Huff... ja Ikea er man stort sett ikke alene på nei :) Men godt når man er ferdig. Kjempe fint med litt andre farger enn hvitt! Helt enig :)

  Ha en strålende torsdag og valentisdag!

  Klem fra Nina
  drømmevillaen.no

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder. Gøy med oppussing, men ja det blir en del styr og rot:) ha en fin kveld.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)