mandag 18. februar 2013

Kaninjakt...


Med vinterferien lagt bak oss og ikke mer enn 4 uker til påskeferie begynner jeg å få skikkelig lyst til å begynne å finne frem min lille men dog vakre samling av påskepynt i merket Maileg. Den består i 2 påskeegg i pasteller og en figur i porselen. (og 5 tøy kaniner som får sitte fremme store deler av året) 

Det er muligens litt tidlig men påsken varer ikke så lenge og det er ikke like sjarmerende med påskeegg når påsken er over. Men nå før påske synes jeg det er utrolig hyggelig med disse barnlige kaninene stående rundt om i hjemmet.Jeg var innom Astrid sin blogg i går og der dukket det opp herlig inspirerende bilder av påskeegg i vintage stil.  Etter jeg så dem har jeg  ikke tenkt på annet enn hvor jeg skal begynne å lete etter påskeeggene  fra Maileg og den lille figuren som ble kjøpt i fjor.

 I høst laget jeg meg et skikkelig godt system i kjelleren over pynteting. Kasser merket sirlig med "lysestaker", "sommer", "høst", "jul", "ting som ikke brukes lengre" men som jeg ikke klarer å kaste," impulskjøp" " tekstiler", "ting som vurderes solgt""skal gis bort" osv...men det finnes ingen kasse for påskepynt....!?! (som fornuften tilsier bør være en bitte liten kasse) og jeg finner ingen kasser som det er logiske å lete i. Her må må nok kassene i kjelleren endevendes...

Mens jeg leter etter bortkomne kaniner 
fra Danmark, må du ha en god kveld 
og  fin kommende tirsdag
6 kommentarer:

 1. Helt enig med deg Elin. Det er så koselig å ta fram sånne små søte påskepynt. Jeg har ikke påskemaileg, men et par andre småting :) Vi er stort sett hver påske i min kjæres barndomshjem, som vi har brukt som fritidshus de siste årene.
  Men du, nå gleder jeg meg virkelig til å se bilder fra vinterferiens oppussingsprosjekt!! :)
  Anneliklem :)

  SvarSlett
 2. Hei prinsessa :)
  Tihi, så kjekt at du vart inspirert da! :)

  Lykke til på kaninjakt! ;)

  SvarSlett
 3. Håper du finner de bortkomne kaninene Prinsessa.. :-)))) Wroooom fra Flekkefjord :-))))

  SvarSlett
 4. Hei, Så supersøte kaniner.....håper du finner påskeesken....klem Siv:-)

  SvarSlett
 5. for en koslig blogg! selv klarte jeg ikke å dy meg for å kjøpe en påskelilje her om dagen :) så du er ikke alene om dette!gleder meg til å finne frem påskeharen min jeg!!

  SvarSlett
 6. Så søtt.. jeg har ikke noe særlig påskepynt, men er jo veldig koselig da :D

  Ha en fin kveld,
  KlemKlem♥

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)