fredag 22. februar 2013

Fredag i rosa, grått og beige ♥


Hei 
Det har rukket å bli fredag allerede og  jeg skjønner  ikke hvor tirsdag, onsdag og torsdag ble av. På denne årstiden flyr dagene fort og jeg merker godt at vi går mot lysere tider. Det er akkurat som døgnet har fått flere timer og jeg får liksom tid til så mye mer enn det jeg rakk tidligere i vinter. Når jeg kommer hjem fra jobb er det fortsatt flere timer med dagslys før kvelden kommer. Da blir det både tid til middag og bilder av hjemmet før mørket faller på.Med lyset kommer behovet for lyse og lette farger. Så jeg har pyntet med litt pasteller på kjøkkenet. Den hvite kjøkkenkappen vår så plutselig veldig gul ut og har blitt byttet ut med en kappe som jeg har hatt liggende i påvente av våren.


Den nye er også hvit men med rosa, beige og grå detaljer. Det er greit med salg på de store tekstil kjedene. Her kan man rett og slett gjøre skikkelige kupp.  Man får mye og fine ting for lite penger. I samme serie har jeg et par putetrekk som skal pynte opp slagbenken i løpet av helgen. Også disse har rosa, beige og grå detaljer.


At det er fredag og  at det er meldt minst like flott vær i dag som i går, setter en ekstra piff på starten av helgen. Da føler jeg at de to kommende fridagene varer for evig og at mandag sjelden har vært så langt  unna. Man har allverdens tid til å kose seg sammen med familien, pusle med ting her hjemme, ta fatt på et par interiør prosjekt som man egentlig hadde planlagt å få gjort på tirsdag, onsdag og torsdag som forsvant og man har tid til å lade batteriene før man tar fatt på en ny uke.Det er ingenting som slår fredager synes jeg. Den aller beste dagen i uken. Jeg håper at du også får en  like  fin fredag og ei flott helg enten du har hatt eller skal starte på vinterferieuken. Muligens du som meg ikke har hatt vinterferie i det hele tatt denne uken og bare skal nyte helgen for det den er.
Jeg ønsker alle som er innom for å lese bloggen  en flott fredag og ei nydelig helg.

Husk å nyte 

14 kommentarer:

 1. Herlige farger på kjøkkenet ditt.
  Her er det jobbhelg
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Hei, Nydelig stemning hos deg med det vakre kurvbrettet og de rosa rosene..Vakre blikkfang .....God fredag! klem Siv:-)

  SvarSlett
 3. Heia!!

  Gurimalla så lenge siden jeg har vært på bloggrunde!! Nydelige vår bilder!!

  Ha ei herlig helg :)

  Klem fra meg!!

  SvarSlett
 4. Nydelig elin!
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 5. Ja, det er viktig å nyte! Fine bilder fra deg. God helg!

  SvarSlett
 6. Heeeelt enig,Fredagen er best for både små og store og kosefaktoren er meget høy :D
  Og når jeg til og med fikk sneket inn en liten bloggerne før vi lander i sofaen gjør kvelden enda bedre.Spesielt når jeg fant dine skjønne bilder!Elsker fargene,lysfatet,gardinene...og når putene kommer på plass blir det helt perfekt!Nydelig :)
  Nyt kvelden!!!
  Toveklem:)

  SvarSlett
 7. Nydelig! Kos deg og ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 8. Nyyydelig!!:) Er så deilig med lysere tider - gikk tur med hunden kl 18 på kvelden og det var fortsatt bare skumring ute, liiiiker!!

  Ha en fin helg,
  Klemmer☺

  SvarSlett
 9. Koselig og vårlig du har det på kjøkkenet.
  Ønsker deg en herlig helg!

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 10. Guten Morgen, ich habe gerade deinen Blog entdeckt und bin begeistert. Die Eßecke und die Gardinen gefallen mir sehr gut. Habe mir auch gerade einen Stempel mit Schmetterling gekauft, aber zuerst wird renoviert. Liebe Grüße von Uschi

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)