torsdag 10. januar 2013

Årets første to do liste...


Årets første to do liste er påbegynt og det kom vel ikke som noe sjokk at det hadde noe med maling og gjøre. Med vår og sommer noen måneder frem i tid, synes jeg det er godt å møte våren med tid til å nyte og ikke bare jobbe når sola skinner. Derfor tar jeg jobben nå i januar og får tid til andre ting når det nærmer seg vår.

Selv om jeg senere skal til med prosjekter som oppfriskning av  maling av på dører og karmer og vi skal gjøre oss ferdig med maling av huset, så er dette noe som trenger " vinduer på vidt gap temperaturer" og dermed er det naturlig å vente med å starte på den listen.

Frem til da får jeg holde på med slike småprosjekter som ikke tar opp hele kvelder men som allikevel gir et skikkelig kikk av å holde på med.

Nå er det nok mange som rynker på nesen og tenker " HVORFOR?" Men nå er det slik at både jeg og slagbenken trengte rett og en liten forandring, og slagbenken selv er strålende fornøyd med å bli lys grå.

Jeg ønsker alle som er innom en 
oppfriskende torsdag ♥ 


5 kommentarer:

 1. Jeg synes du er flink som får ting gjort og legger slike smarte planer! Jeg har ofte planene men... Jeg synes slagbenken din var veldig sjarmerende tidligere og kjempefin nå. Skjønner at du vil ha litt forandring. :)

  SvarSlett
 2. Oj ja perfekt å gjöre en sånn planleggningsliste og så smart å jobbe inne med sånne prosjekt er jo kjempebra nå når man ikke kan väre ute i hagen å pyssle.
  Kjökkensofaen ble veldig fin i lys grå farge! Jeg har fått meg nye möbler i kjökkenet åsså, det kommer nok noen bilder på det så snart jeg finner kabeln som overför bilder fra kamran(den forsvann i juleryddinga)
  Ha en fin helg
  Klem fra Lena

  SvarSlett
 3. Syns slagbenken ble kjempefin med lysegrå farge. Noen ganger må en bare.
  Veldig lurt med lister der en kan se at en stryker ut og blir ferdig med ting.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)